Valabil până
00 Days
00 Hrs
00 Mins
00 Secs
Arta Gestionării Timpului - Curs complet de gestionare a timpului prin sistemul semințelor mentale
Vezi înregistrarea!

VLOG – Episodul 5 : Roadele semințelor pot depăși orice așteptări

În episodul 5 al seriei noastre de VLOG o avem invitată pe Irina din Arad, o studentă a Șlefuitorului de Diamante.

Irina a luat contact cu Sistemul Șlefuitorului de Diamante în urmă cu aproximativ 1 an, iar schimbările care au avut loc în viața ei sunt mai mult decât surprinzătoare.

Am vrut să dau exemplul Irinei deoarece evidențiază perfect felul cum apar rezultatele pe care un om le obține în viața lui când începe să aplice acest Sistem. A început cu ideea de a planta semințe pentru relații armonioase în viața ei. Ce a rezultat, pe lângă relațiile armonioase, a fost o nouă afacere, descoperirea vocației în munca ei și puterea de a fi un exemplu pentru cei din jur.

Rezultatele mereu vin sub formă de consecințe.
Când înțelegi că dacă ai făcut pașii corecți, nu ai cum să nu eviți rezultate asemănătoare, iar asta îți dă multă liniște mentală.

Dar se mai întâmplă ceva… aici intervine elementul de surpriză. Ori de câte ori semințele sunt plantate, rezultatele pot depăși cu mult așteptările. De ce? Pentru că așteptările vin tot din tiparele care sunt momentan active în mintea ta. Așadar, noi ne putem seta niște obiective, uneori chiar și nesimțit de mari, dar prin simplul fapt că tiparele mentale ne dictează tot ce gândim, ele sunt momentan limitate la ce am plantat în trecut.

Mai multe nu-ți zic, o las pe Irina să-ți povestească în continuare.

Iată și câteva din emisiunile televiziunii din Arad, care au surprins-o pe Irina în povestea de mai sus.

Inspirație!

Shopping Cart

No products in the cart.