Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

VLOG – Episodul 5 : Roadele semințelor pot depăși orice așteptări

În episodul 5 al seriei noastre de VLOG o avem invitată pe Irina din Arad, o studentă a Șlefuitorului de Diamante.

Irina a luat contact cu Sistemul Șlefuitorului de Diamante în urmă cu aproximativ 1 an, iar schimbările care au avut loc în viața ei sunt mai mult decât surprinzătoare.

Am vrut să dau exemplul Irinei deoarece evidențiază perfect felul cum apar rezultatele pe care un om le obține în viața lui când începe să aplice acest Sistem. A început cu ideea de a planta semințe pentru relații armonioase în viața ei. Ce a rezultat, pe lângă relațiile armonioase, a fost o nouă afacere, descoperirea vocației în munca ei și puterea de a fi un exemplu pentru cei din jur.

Rezultatele mereu vin sub formă de consecințe.
Când înțelegi că dacă ai făcut pașii corecți, nu ai cum să nu eviți rezultate asemănătoare, iar asta îți dă multă liniște mentală.

Dar se mai întâmplă ceva… aici intervine elementul de surpriză. Ori de câte ori semințele sunt plantate, rezultatele pot depăși cu mult așteptările. De ce? Pentru că așteptările vin tot din tiparele care sunt momentan active în mintea ta. Așadar, noi ne putem seta niște obiective, uneori chiar și nesimțit de mari, dar prin simplul fapt că tiparele mentale ne dictează tot ce gândim, ele sunt momentan limitate la ce am plantat în trecut.

Mai multe nu-ți zic, o las pe Irina să-ți povestească în continuare.

https://www.youtube.com/watch?v=Lwm-okB0UBk&t

Iată și câteva din emisiunile televiziunii din Arad, care au surprins-o pe Irina în povestea de mai sus.

Inspirație!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!