Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

"Nu există o singură pizza pentru toți !" – Ultimul interviu cu GMR

Iată și ultimul interviu pe care Geshe Michael Roach l-a acordat lui Berndt Kolb.

Recomand să-l urmărești integral dacă ai timp. Dacă totuși nu stai prea bine cu timpul acum, urmărește ultima parte.

Resurse Nelimitate

Pornind de la o simplă discuție despre resursele naturale (un subiect des întâlnit în zilele noastre) și despre care toți avem părerea generală că sunt limitate, GMR ne-a explicat de ce această idee nu este adevărată în sistemul Diamond Cutter.

În sistemul convențional (the old brain) se crede că există o singură pizza pentru toți și că noi toți trebuie să ne zbatem pentru a prinde o feliuță pentru noi. Convențional e adevărat acest lucru, resursele sunt definite prin natura lor, există intrinsec în exteriorul nostru și noi trebuie să le luăm.

Dar în sistemul DCI deja nu mai este valabilă această teorie. Percepția validă că avem resurse (naturale sau de orice al fel) în jurul nostru vine dintr-un tipar mental ce a rodit în mintea noastră. Ele nu au cum să vină din nicio altă sursă. Cauza e la noi și noi am perpetuat-o în trecut prin faptul că am fost generoși cu cei care au avut nevoie.

Pe măsură ce practici acest sistem și observi rezultate în viața ta, vei prinde încredere în metodă și te vei relaxa. Goana după resurse dispare. Capeți încredere în propriile acțiuni și începi să creezi valoare pentru toți cei din jurul tău. Efectiv ajungi să creezi o nouă lume !

Hai să plantezi frumos !

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!