Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Inventarea agriculturii, un nou mod de a descoperi talentul tău secret

Iată și episodul 4 din seria noastră introductivă despre Talent, Pasiune, Vocație.

În acest episod discutăm despre noul model de lucru pentru cultivarea unei vieți împlinite. Deja sper că te-ai obișnuit cu cei 4 pași pentru înflorirea unui nou tipar mental ce-ți va da percepții diferite în viața ta. Exact în același mod funcționează și percepția de a simți pasiune în ceea ce faci, percepția că ești un om talentat și nu în ultimul rând, percepția că îți urmezi vocația în această lume.

Așa cum agricultura a avut un impact radical în felul cum ne trăim noi viețile, la fel și înțelegerea modului cum funcționează tiparele mentale ne schimbă radical . Oamenii nu mai aleargă acum pentru procurarea celor necesare supraviețuirii. Au realizat că există o metodă mult mai elegantă de a supraviețui, ba chiar au mult timp și pentru alte activități.

Acum întrebările de 100 de puncte !

“Cum aplicăm acest mod de gândire în cultivarea talentului nostru secret (kham)?”

“Există oare o nouă metodă de a descoperi ceea ce iubim să facem? sau ce ar trebui să facem?”

“Oare putem opri această căutare continuă în jungla vieții? iar în schimb să plantăm pur și simplu ceea ce vrem să devenim?”

https://youtu.be/4BBh8_rVCm4

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!