Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Războinicul sfânt

Mâine anul se-nnoiește
Bogăția se pornește…

La cumpăna dintre ani, ce poate fi mai potrivit decât un pasaj despre cum să creează bogăția conform principiilor Diamond Cutter…

“Singurul care poate într-adevăr să dăruiască celor din jur atât de mult încât să își imprime în minte tiparele care să îl facă să vadă mai târziu cum îi apare în cale o bogăție extraordinară este acela care nu a făcut o diferență prea mare între el și ceilalți.

Cel care are posibilitate să fie cu adevărat generos față de cei din jurul lui este cineva care a descoperit cel mai mare secret al vieții – cel mai mare izvor de fericire; cineva care a înțeles că a munci pentru un singur eu, o singură gură și un singur stomac este ceva profund plictisitor, neinteresant și fals în raport cu menirea noastră ca oameni.

Este foarte plăcut, este o bucurie nemaiîntâlnită și infinită să îți extinzi limitele ca să îi cuprinzi pe ceilalți și apoi să ai grijă de ei.

Și dacă toate aceste idei despre potențialul ascuns și despre tiparele mentale sunt adevărate, atunci cel mai bun mod de a avea grijă de ceilalți e să le deschidem ochii, arătându-le cum să devină și ei bogați, cum să se bucure de bogăția lor și cum să imprime un sens acestei bogații.

Dacă stăm și ne gândim, tocmai actul de a dărui în acest fel – proliferarea nelimitată a științei de a crea bogăție – este cel mai profund mijloc pentru a-ți sădi in minte semințele unei bogății pe care nici nu ți-ai imaginat-o vreodată”.

(Șlefuitorul de Diamante, cap. 15, Adevăratul izvor al bogăției sau economia nelimitării, pag. 297-298)

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!