Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Provocarea de 30 zile – Meditația

Provocarea de 30 zile: Meditația

Acceptă provocarea și dezvoltă obiceiul de a medita zilnic!

De ce să practici zilnic meditația?

Toată ziua suntem înconjurați de dispozitive electronice care ar trebui să ne apropie și să ne ajute să economisim timp: telefonul mobil, laptopul și internetul care ne impregnează corpurile aproape peste tot.

Ce s-a întâmplat însă e că aceste dispozitive ne-au făcut și mai ocupați și stresați. Ne pierdem capacitatea de a sta locului, în liniște, gândindu-ne la ce facem cu zilele și viețile noastre. Sindromul ADD (al atenției deficitare) a devenit o problemă gravă pentru mulți dintre noi, și mai ales pentru copiii noștri. În viitor se pare că nimeni nu se va mai putea concentra mai mult de câteva minute.

Când nu ne putem concentra, nu putem acționa. Nu putem avea idei noi; nu putem găsi soluții care să rezolve cu adevărat dificultățile cu care ne confruntăm; și ne pierdem viziunea de ansamblu asupra vieții. Eșuăm în încercarea noastră de a fi cu adevărat fericiți și liniștiți atât la serviciu în munca noastră, cât și acasă cu familia noastră.

Practica meditației este un antrenament al atenției conștiente, pentru a obține o minte puternică și liniștită în același timp. Această practică este extrem de importantă în atingerea succesului și în tot Sistemul Șlefuitorului de Diamante.

Practicând zilnic antrenamentul minții prin mediație, vei avea mai mult succes – un job mai bun, venituri mai bune, relații mai bune, familie mai bună și sănătate mai bună – și pe măsură ce ai tot mai mult succes vei deveni și mai calm și liniștit, bucurându-te din ce în ce mai mult de fiecare oră din viața ta.

Te invităm să accepți provocarea de a medita zilnic cel puțin 30 zile! De zicem ”cel puțin 30 zile”? Pentru că dacă reușești să menții acest obicei minim 30 zile, sunt foarte mari șanse ca să-l poți continua și după, deoarece vei gusta din beneficiile unei practici zilnice.


Printre beneficiile unei practici zilnice a meditației, vei experimenta:


Printre beneficiile unei practici zilnice a meditației, vei experimenta:

Level

Minte liniștită și echilibrată, liniște interioară

Elevation

Putere de concentrare

Height

Armonizarea relațiilor

Rezolvarea rapidă a problemelor

Rezolvarea rapidă a problemelor

Level

Putere de înțelegere

Elevation

Progres în evoluție

Îndrumătorii acestui program:

Octavian Baban

Octavian Baban

Îndrumător în Sistemul Șlefuitorului de diamante,
începând din 2017

Florin Pasat

Florin Pasat

Îndrumător în Sistemul Șlefuitorului de diamante,
începând din 2017

Ce vei primi în cadrul acestei provocări:

1

60 de meditații ghidate

Vei practica 2 meditații pe zi: una dimineața și una seara care să te susțină în practica ta zilnică. Meditația de dimineață te va ajuta în pregătirea zilei, iar seara vei primi Meditația Cafelei particularizată pe mai multe aspecte din viața ta.

2

Suport

Vei avea parte de îndrumare pe grupul de suport și din partea îndrumătorilor.

3

Acces în platformă

Vei avea acces în platforma on-line și grup privat pe Facebook unde vei primi susținere pentru parcurgerea meditațiilor și te vei putea conecta cu ceilalți participanți.

Acceptă provocarea de 30 zile!

✔︎ Acces nelimitat în platforma on-line
✔︎ Grup privat pe Facebook
✔︎ 60 de meditații accesibile instant
✔︎ Materiale video introductive

Întrebări frecvente:

Contact

Pentru orice întrebări ai legate de acest program, nu ezita s-o contactezi pe Livia la:


075643360