Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cum îi ajuți pe copii să dobândească principii morale

Hai să vedem cum îi putem învăța pe copiii noștri principiile unui cod etic.

Dacă vrei să ai un impact major în educația copiilor tăi, unul din cele mai bune lucruri este să-i ajuți să dobândească principii morale care să-i ghideze în viață.

A avea un cod etic la care să te raportezi în viață, este coloana vertebrală de care orice om are nevoie.

În ziua de azi există multă confuzie și multe idei amestecate despre ce este moral și ce este imoral. Chiar a ajuns să se promoveze moralitatea ca o privare de libertate. Însă cel mai bun reper către a fi liber, este a fi cu băgare de seamă de a nu te angaja în activități care mai apoi să te strâmtoreze, sau să te rănească datorită consecințelor generate.

Iată în acest material, colegii mei, Livia și Felician, vorbesc despre câteva idei despre cum îi poți ajuta pe copii să dobândească precepte morale în viață!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!