Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

S01 E16 – Dincolo de vindecare

Inner Kingdom
Inner Kingdom
S01 E16 - Dincolo de vindecare
Loading
/

În episodul 16 al seriei Inner Kingdom discut cu Florin Pasat despre câteva idei folositoare tuturor celor care sunt sau se pregătesc să intre într-un proces de vindecare.

Orice proces sau tehnică pe care o aplici pentru a atinge un rezultat, este un vehicul care are potențialul să te ducă către ce-ți dorești. Dar există și situații când intri într-un astfel de proces, sau aplici sfaturile unui coach / mentor / terapeut / psiholog..etc.. funcționează o perioadă, îți aduce un prim beneficiu, dar apoi pare că revii la situația sau starea inițială.

În acest moment există o șansă foarte mare să dezvolți un fel de dependență de practica respectivă, deoarece ai “gustat” un prim beneficiu de pe urma ei. E nevoie să înțelegem cum apare acel beneficiu, care este legătura între semințele noastre mentale și eficiența practicii pe care o facem.

Când aplicăm sistemul semințelor împreună cu orice proces de evoluție în care suntem implicați șansele ca schimbarea să se producă în mod ireversibil cresc considerabil.

Rezumatul episodului:

  • cum îți dai seama că procesul de vindecare devine o dependență
  • un exemplu despre cum o practică se poate asemăna cu o evadare din fața problemelor
  • cum activezi orice proces de creștere cu sistemul semințelor
  • adevărata cauză care poate declanșa vindecarea

Audiție plăcută!

Despre Florin Pasat și mai multe detalii despre programul lui de mentorat poți găsi la următoarele adrese:

florinpasat.com și atrageabundenta.ro

SESIUNE TRAINING DEMO:
Dacă faci parte dintr-o echipă sau conduci o firmă cu spirit antreprenorial și vrei să implementezi sistemul semințelor în firma ta, solicită o sesiune demo de training pentru echipa ta: https://diamondsystem.ro/express-team-training

CĂRȚI AUDIO ALE SISTEMULUI SEMINȚELOR:
💎 Șlefuitorul de diamante – Învățătură străveche despre succesul în afaceri și viață – https://diamondsystem.ro/produs/slefuitorul-de-diamante-carte-audio
♾️ Management Karmic – Primești ce oferi în afaceri și în viață – https://diamondsystem.ro/produs/management-karmic-carte-audio
🎓 Karma Iubirii – 100 de răspunsuri despre relația ta
https://diamondsystem.ro/produs/karma-iubirii-carte-audio

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!