Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Episodul #8 – Interviu cu Valentin Nedelcu – Primii pași pentru a investi cu succes pe bursă

Diamond Success
Diamond Success
Episodul #8 - Interviu cu Valentin Nedelcu - Primii pași pentru a investi cu succes pe bursă
Loading
/

În episodul 8 al seriei Diamond Succes Podcast îl avem invitat pe Valentin Nedelcu.

Vali activează în domeniul investițiilor, este investitor și educator financiar, iar de 4 ani încoace a pus bazele comunității Știința Banilor, platformă prin care îi ajută pe oameni să-și gestioneze mai bine finanțele, să își construiască surse alternative de venit și să se aplice metode testate în România pentru creșterea excedentului financiar.

În acest interviu Vali îți va oferi câteva noțiuni de bază pentru a face primii pași în domeniul investițiilor pe bursă. În partea a 2-a a interviului am discutat și despre cum putem avea parte de investiții sigure, aplicând sistemul Diamond Cutter. În ultimii 2 ani, de când a luat prima dată contact cu Sistemul Șlefuitorului de diamante, Vali a început să aplice principiile și în felul cum gestionează finanțele sale și mai ales în schimbarea percepției despre bani.

Mă bucur că el este un exemplu care îi poate inspira și pe alți investitori, care probabil încă nu au atins o liniște mentală bazată pe încrederea că acțiunile lor în domeniul investițiilor pot aduce un profit sănătos. În finalul interviului am aflat despre un truc simplu despre cum poți fi liniștit că ai luat decizii corecte despre cum îți poți plasa banii și în același timp cum te poți bucura de banii pe care-i faci.

Iar eu am dat un exemplu de tipar mental pentru venit pasiv. Dacă îți dorești noi surse de venit pasiv, există câteva unelte convenționale, cum ar fi investiția într-un apartament cu scopul de a fi închiriat, iar apoi există și tipare mentale specifice pe care ai nevoie să le grădinărești pentru a-ți asigura acel venit pasiv.

  1. Tipurile de investiții
  2. Ce trebuie să faci înainte să investești
  3. Reguli esențiale în investiții
  4. Cum investești în mod concret
  5. Plan personal de investiții
  6. Vacuitatea pieței de capital
  7. Un exemplu concret de ”sol fertil” pentru semințe pe financiar
  8. Metode convenționale vs. seminte
  9. Semințe de venit pasiv

Deasemenea avem și 2 recomandări pentru platforme de investiții: Tradeville pentru România și Platforma XTB pentru internațional. Pe ambele platforme îți poți deschide un cont demo pentru a exersa.

Iar a 2-a recomandare este un prim eveniment la care se adună majoritatea educatorilor financiari din România ce va avea loc pe 15 – 16 Iunie 2019 la București. 

Pentru prima dată în România poți participa la cel mai mare eveniment de educație financiară și investițională, în care sunt prezenți cunoscuți traineri români de educație financiară ai momentului. Vei beneficia de informații și soluții bazate pe realitatea românească, inspirate din experiența personală a speakerilor.

Îți recomand să-ți faci timp și să participi dacă domeniul investițiilor îți este de interes.

În 2 zile poți intra în contact cu nu mai puțin de 11 astfel de speakeri și educatori financiari din România și mai mult ca sigur că poți primi sfaturi relevante pentru ce poți face în condițiile mediului local.

Pentru că sunt partener al evenimentului, poți beneficia și de un cupon de reducere. Cuponul este ”OCTAVIAN” și îl poți folosi când te înscri la conferință, și vei putea beneficia de o reducere de 200 RON.

Vezi mai multe detalii despre MoneyDays aici:

https://moneydays.ro/

Spor și audiție plăcută!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!