Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Pe cine angajăm în echipă?

Am auzit pe mai mulți antreprenori și oameni de business mai înțelepți decât mine zicând că atunci când angajezi pe cineva, cel mai important lucru e atitudinea. Nu prea contează ce abilități tehnice are.

Dacă are atitudinea potrivită – entuziast, dornic să învețe și să contribuie, îi place să facă treabă bună (nu să “dea spoială”), atunci poate să învețe ORICE abilitate tehnică.

Dar dacă are atitudinea nepotrivită – lipsit de entuziasm, indiferent, apatic – atunci NU CONTEAZĂ ce abilități tehnice are, pentru că mai devreme sau mai târziu va exploda ceva, nu se știe exact ce, e ca o bombă cu ceas.

Geshe zice la fel în Șlefuitor, orice chestiune tehnică se poate învăța, dar atitudinea e foarte greu de schimbat. Și un om cu atitudinea “greșită” poate trage toată echipa, tot business-ul, în jos.

Deci când căutăm autori, VA, oameni tehnici, PR, orice, zice Geshe în Șlefuitor să ne uităm la etica lor, la integritatea lor, la spiritul și inima lor. Restul vor veni de la sine.

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!