Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

7 Corelații pentru a te vedea un om de succes

În articolul de azi, vom aborda Corelaţiile dintre acţiunile specifice, tiparele asociate lor şi ceea ce ne fac ele să vedem!

  1. “Ca să te vezi pe tine reuşind în afaceri şi prosperând din punct de vedere fiananciar, imprimă-ţi în subconştient tipare legate de acest rezultat cultivând o stare de spirit plină de generozitate.”
  2. “Ca să te vezi pe tine într-o lume care este măcar la modul general, un loc foarte ferici, imprimă-ţi în subconştient tipare corespunzătoare cultivând un mod de viaţă plin de moralitate”
  3. “Ca să te vezi pe tine deopotrivă sănătos din punct de vedere fizic şi atrăgător, imprimă-ţi în subconştient tipare corespunzătoare refuzând să te infurii vreodată”
  4. “Ca să te vezi pe tine ca pe un leader deopotrivă în viaţa personală şi în afaceri, imprimă-ţi în subconştient tipare implicându-te bucuros în demersuri constructive şi utile”
  5. “Ca să te vezi pe tine capabil să îţi focalizezi mintea în permenenţă, imprimă-ţi în subconştient tipare corespunzătoare practicând metode prin care să accesezi stări de concentrare profundă sau de meditaţie”
  6. “Ca să te vezi pe tine eliberat dintr-o lume unde lucrurile nu merg aşa cum vrei tu, imprimă-ţi în subconştient tipare corespunzătoare însuşindu-ţi principiile potenţialului ascuns şi al tiparelor mentale.”
  7. “Ca să te vezi pe tine obţinând tot ce ţi-ai dorit vreodată şi ca să îi vezi şi pe cei din jur obţinând tot ce şi-au dorit vreodată, imprimă-ţi în subconştient tipare corespunzătoare cultivând o atitudine plină de compasiune faţă de cei din jurul tău”

Și acum, o sinteză a acestor corelații, dar într-o manieră mai poetică:

“Dăruirea înseamnă să împarţi altora ce ai,
Iar morala înseamnă să faci bine celorlalţi.
Răbdarea înseamnă să te lepezi de mânie,
Iar străduinţa este bucuria care sporeşte tot ce e bun.
Concentrarea este încordarea minţii într-un
Singur punct, lipsit de gânduri rele,
Iar înţelepciunea hotărăşte ce este adevărul.
Compasiunea este un soi de inteligenţă superioară,
Împletită strâns cu iubirea pentru tot ce vieţuieşte pe pământ.
Actul dăruirii aduce belşug
Din morală izvorăşte o lume bună,
Răbdarea aduce frumuseţe, străduinţa te înalţă,
Concentrarea aduce pace,
Din înţelepciune vine libertatea;
Iar compasiunea înfăptuieşte toate lucrurile spre care năzuim”

(Şlefuitorul de Diamante, cap. 7, Corelaţiile sau problemele obişnuite întâlnite în afaceri şi adevăratele soluţii pentru ele, pag. 113-115)

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!