Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Sistemul Șlefuitorului pare foarte simplu la prima vedere, poate chiar banal de simplu, însă ceea ce am observat imediat ce am început să-l aplic, este că te trage mult în urmă vechiul mod de gândire sau vechiile tipare mentale care-ți dictau felul cum funcționează realitatea. 

Îmi aduc aminte anul trecut, când am lucrat cu un client timp de aproape 1 an de zile pe obiectivul financiar. Am stabilit un plan pentru ce-și dorește să obțină și apoi am trecut la implementarea pas cu pas a acestui sistem în afacerea lui. Venitul, nu doar că i-a crescut venitul de aproximativ 3 ori, dar o parte din venit a devenit pasiv, ceea ce l-a bucurat mult la vremea respectivă.

Totuși nu ne-am oprit aici, am continuat să lucrăm pe alte obiective. Un lucru foarte interesant începea să apară pe măsură ce aplica pașii sistemului: Deși aplica pașii, nu avea 100% încredere că funcționează. Deși și-a dovedit în trecut prin îndeplinirea acelui prim obiectiv financiar că a funcționat, tot avea îndoieli despre aplicarea sistemului pentru restul obiectivelor.

Iar aici e munca noastră pe termen lung. Vechile tipare mentale care îți dictau cum funcționează realitatea nu sunt eliminate timp de câteva luni. Ele vor rămâne poate mult timp și îți vor provoca multe momente de îndoială, poate chiar lipsă de speranță că ceea ce faci poate aduce rezultate. Este ok, cu toții trecem prin aceste etape.

Iată că în episodul #60 al matinalului Pomul cu piersici primim răspunsul la întrebarea ”Ce să fac dacă nu am încredere în sistem?”

Nimeni nu-ți spune să crezi fără să încerci. Acest sistem nu este dogmatic și nici nu trebuie luat de-a gata fără a fi cercetat și testat mai întâi.

În acest episod Geshe Michael dă un răspuns puțin sarcastic care să te determine să testezi și mai mult funcționalitatea acestui sistem. Urmărește episodul mai jos!

https://youtu.be/V74LZEWXHrA

Lasă-mi te rog un comentariu și spune-mi dacă și tu ai avut îndoieli despre felul cum funcționează sistemul Șlefuitorului? Cum ai reușit să treci peste aceste îndoieli?

Spor la plantat!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!