Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Legea nr 4. Odată ce un tipar mental a fost plantat, trebuie să rodească în ceva similar. Niciun tipar nu se pierde.

Mare parte din ceea ce înțelege știința modernă se bazează pe ceea e descoperit Isaac Newton în anii 1700. Și cea de-a treia lege a lui Newton spune că “Orice acțiune are o reacțiune egală și de sens opus.” Într-un limbaj mai simplu, în termeni karmici, “Trebuie să primești ceva înapoi, dacă faci ceva.”

Această ultimă lege karmică aruncă în aer orice lipsă de pasiune pe care ai simțit-o vreodată în viața ta. Dacă plantezi o sămânță bine, trebuie să primești ceea ce dorești. Nu există alegere. Chiar dacă te răzgândești și decizi că nu vrei ca sămânța să se deschidă, sau nu vrei să primești ceea ce voiai, acel lucru te va urmări: așa cum se spune în filme, “Poți alerga, dar nu te poți ascunde.”

Dacă aplic tehnica de plantare a semințelor (cu toți cei Patru Pași Starbucks efectuați corect) ajutând pe cineva să facă $100 în afacerea lor, atunci nu pot evita în niciun fel ca măcar o mie sau chiar mai mult care să se întoarcă la mine.

Poți să ajuți pe cineva să facă $100 cu tehnică corectă, și apoi să-ți închizi afacerea și să-ți închizi contul bancar sau să te muți de la adresa respectivă, dar un cec de o mie de dolari tot te va urmări până te va găsi. Nu poți să oprești acest lucru.

Obișnuiește-te cu ideea că există o justiție perfectă în univers. Este foarte reconfortant. Cei care fac lucruri bune, în modul corect, vor primi întotdeauna mult mai multe lucruri bune înapoi.

Și asta e o idee pentru care merită să te simți entuziasmat, pentru început!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!