Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

2 Motive pentru a nu te mai feri de Meditația Cafelei

Ajutând foarte multe persoane să aplice cei 4 Pași Starbucks, am constatat că sunt în principal 2 motive pentru care nu se face Meditația Cafelei. Justificările sunt mai multe (nu am timp, adorm repede, sunt obosit(ă) seara și mă ia somnul, nu-mi aduc aminte ce am făcut bun, mi se pare normal să ajuți oamenii și atunci de ce mă bucur pentru asta șamd), dar motivele reale sunt în număr de două (sau, ca să fiu exact, astea două le-am identificat).

1) Frica de a ieși din smerenie sau, altfel spus, nu e ok să te lauzi cu ce ai făcut.

Demontarea aceste obiecții este următoarea. Pentru faptul că ai plantat acea sămânță bună, rezultatele vor veni oricum și vor veni multiplicate. Așa zic cele 4 Legi ale karmei. Doar că, fără MC, acele rezultate vor veni peste zeci de ani (s-au găsit semințe în Piramidele egiptene care au rodit în zilele noastre când au fost udate). MC face ca acele rezultate să vină foarte repede și, în acest fel, să se atingă 2 obiective: 1) cu acele resurse care îți vin foarte repede (bani, timp, oameni, mâncare, casă, mașină) vei putea să faci și mai mult bine mai multor oameni și 2) le demonstrezi celorlalți că principiul plantatului funcționează și o parte din prietenii tăi te vor urma, deci îi inspiri pe oameni să-și atingă obiectivele folosind o tehnică ce funcționează 100% de fiecare dată – în acel moment vor fi competiții de genul “Cine e cel mai generos”.

Dacă ai o educație spirituală/religioasă care zice că nu e bine să te lauzi, atunci gândește-te la modul “Dumnezeu/Inteligența infinită a lucrat prin intermediul meu să aducă un bine în viața acestei persoane. Hai să mă bucur că m-a ales pe mine ca și vehicul, pentru că în acest fel mă voi transforma într-un vehicul și mai puternic, prin care va putea să lucreze în viața și mai multor persoane.”

2) Un dialog mental care de cele mai multe ori nu este conștientizat de genul “Dacă am succes atunci o să fiu invidiat, bârfit, comentat. Dacă fac Meditația Cafelei o să am succes. Ca urmare, mai bine nu devin de succes”.

Acest gând apare pentru că acea persoană a invidiat/bârfit/comentat o persoană care a avut succes sau s-a bucurat de eșecul cuiva. În această situație antidotul este tehnica “4 Puteri” pe semințele negative plantate pe preceptele 8 (Bucură-te pentru succesul celorlalți) și 9 (Compasiune pentru eșecul celorlalți).

Hope it helps 🙂

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!