Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Live din Sedona: ”Leadership automat”

Pe finalul sesiunii academice #8 de la Colegiul din Sedona (SCIM), Geshe Michael Roach a făcut închiderea sesiunii și a răspuns câtorva întrebări primite pe Facebook din partea studenților din întreaga lume. Tematica acestei sesiuni academice a fost nivelul #8 al sistemului DCI – ”Leadership automat” – sau cum poți exersa tiparele mentale pentru a deveni un lider. Cu siguranță este un subiect pentru toți, fie că ai nevoie să fii un lider în munca ta, cu oameni din jurul tău, sau acasă, cu familia sau cu prietenii, cu toții avem nevoie de această abilitate.

Ne bucurăm și noi pentru că și de data aceasta am avut 2 studente din România prezente la sesiunea academică, pe Nour și pe Ana. Abia așteptăm să revină ambele în țară și să continuăm cu evenimentele noastre pentru a transmite mai departe aceste învățături.

Care-i tiparul mental pentru un lider?

Pe scurt: A fi un lider în mod automat înseamnă să muncești cu bucurie în munca pe care o faci.

Cum așa simplu zici?

GMR chiar a avut o astfel de întrebare din partea unui om de afaceri din Singapore. Nu-i venea să creadă cât de simplu se poate aplica acest sistem pentru a-și crește cifra de afaceri. Cumva mintea umană când află de o metodă simplă prin care să-și atingă obiectivele, tinde s-o treacă cu vederea, crezând că nu are cum să fie atât de simplu.

Ascultând transmisiunea live din Sedona, mă gândeam la scena politică de la noi, având în vedere alegerile care se apropie. Cum ar fi dacă liderii politici ar aplica acest sistem, și în loc de ”lupta” care mereu are loc în perioada alegerilor, să vedem oameni care chiar îndeplinesc cu bucurie rolul în care sunt puși, și în folosul oamenilor care îi aleg? Totul e posibil când vine vorba de semințe.

Lui GMR i-a luat 16 ani de zile să schimbe o industrie în mod radical (industria comerțului cu diamante). Deși aplica în mod constant și corect, nu a simțit nicio clipă că nu progresează în schimbarea tiparelor mentale. La îndemnul mentorului său, nu s-a lăsat, a rămas până când totul în jurul lui s-a schimbat.

Astfel că nouă nu ne rămâne decât să continuăm munca noastră cu bucurie și sinceritate, pentru că rezultatul nu are cum să nu răsară.

Îți recomand să dai click mai jos pentru a urmări toată transmisiunea live din Sedona. Cu ocazia asta vei afla și felul frumos cum Sistemul Diamond Cutter crește în întreaga lume și cum o grămadă de lideri din toată lumea se alătură acestei mișcări care deja revoluționează lumea în care trăim.

Vizionare plăcută!

https://www.youtube.com/watch?v=idH7Tsh_4lI

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!