Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Ce te faci atunci când cei 4 pași par să nu funcționeze? (Live din Sedona)

Săptămâna trecută s-a încheiat a 7-a sesiune academică a Colegiului de Management Internațional din Sedona. În cadrul colegiului din Sedona se pregătesc viitorii îndrumători ai sistemului Diamond Cutter. Am mai povestit într-un vlog trecut despre acest colegiu și ce presupune participarea la o sesiune academică.

Așa cum ne-a obișnuit până acum, Geshe Michael a făcut o sesiune live pe finalul sesiunii academice pentru a ne transmite noutățile din lumea Șlefuitorului, dar și pentru a răspunde la câteva din întrebările studenților adresate pe facebook.

Ce se întâmplă în cadrul Colegiului este unic momentan în lume. Acest sistem este bazat pe învățături pe care le poți identifica cu exactitate din scrierile străvechi. Nicio unealtă din ce se predă în DCI nu este născocită fără o bază solidă. Cei care participă la fiecare sesiune se împart în 2 grupe. Grupa de la etajul 1 traduce și studiază prezentările străvechi ale învățăturilor, iar cealaltă grupă (de la parter) se ocupă cu implementarea acestor prezentări într-un limbaj comun, adaptat vremurilor și provocărilor din ziua de azi. Acesta este și ună din calitățile acestei învățături, că dacă înțelegi de unde vine cu adevărat și învățătura, ea poate fi adaptată astfel încât să funcționeze.

Poți urmări sesiunea live din Sedona mai jos:

Câteva din subiectele discutate în această transmisie:

 • min 43 – Geshe Michael prezintă echipa și munca depusă de toți în cadrul colegiului
 • min 50 – Odată ce înțelegi acest sistem, provocarea este să rămâi un ”om normal”, cu unelte la îndemână pentru a le aplica în gestionarea unei afaceri. Warren Buffet a cumpărat compania în care Geshe Michael a aplicat pentru prima dată aceste unelte și a demonstrat că funcționează.
 • min 53 – vorbește despre importanța studiului și percepției directe a vacuității, experiență care te schimbă iremediabil în bine. După ce reușești să ai această percepție, vrei nu vrei, te vei schimba din interior spre exterior.
 • min 61 – cum să faci să nu mai pierzi nicio zi fără să faci pași pentru evoluția ta. Ai nevoie de un prieten care să te ajute să-ți prioritizezi viața. Te las să urmărești pentru a afla care este acest prieten de nădejde.
 • min 66 – un îndrumător DCI și oricine își dorește să transmită mai departe această învățătură are nevoie să practice în cât mai multe situații, este precum un doctor într-un oraș mare, de care mulți oameni au nevoie. Descoperă zilnic, pe cine poți să ajuți prin aceste învățături!
 • min 70 – răspunsul unei întrebări despre ce poți face pentru a menține schimbarea în bine pe care o experimentezi cu privire la membrii familiei tale
 • min 75 – o întrebare despre adicții, despre ce pot face părinții pentru a-și ajuta copiii să scape de obiceiuri adictive.
 • min 78 – GMR îi răspunde Deliei din România, care a adresat întrebarea despre cei 4 pași: ”Ce se întâmplă atunci când fac în mod constant cei 4 pași, dar afacerea mea încă nu-mi aduce profitul dorit?” . Există 3 sugestii aici, te las să pe tine să le urmărești!
 • min 84 – Răspuns la întrebarea : ”Ce pot face pentru a-l percepe pe fiul meu a fi mai puțin pretențios față de mine?”
 • 1h 28m – Care este strategia lui GMR de a săpa prin înțelepciunea străveche și a veni cu soluții concrete pentru provocările din ziua de azi.
 • 1h 31m – Având în vedere că acest sistem pleacă de la îndeplinirea propriilor obiective, ajutându-i pe cei din jur, oare nu este acesta un sistem egoist? Cum putem reconcilia acest obstacol? Cum putem trece peste dicotomia că pentru a avea noi succes alții să nu poată avea? Cum e posibil ca toți să fie de succes?

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!