Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Lansare carte "Management Karmic" în România

Karmic Management - RomanianNe bucurăm că după nici un an de la lansarea Șlefuitorului de Diamante, apare în limba română, următoarea carte scrisă de Geshe Michael Roach. Este vorba de cartea “Management Karmic (Primește ceea ce oferi atât în afaceri cât și în viață)”.

Management Karmic, este mult așteptata continuare a Șlefuitorului de Diamante, ce se remarcă prin simplitatea ei. Este un ghid HOW-TO, despre cum poți realiza cu succes orice proiect pe care ți-l propui, aplicând principiile învățăturii străvechi din Șlefuitor.

Fie că ai de vândut 100.000 de frigidere, fie că trebuie să-ți renovezi casa sau trebuie să duci la bun sfârșit un nou proiect software, această carte îți oferă o metodă ce nu dă greș niciodată.

Cartea urmărește povestea celor 3 autori (Geshe Michael , Michael Gordon și Lama Christie) care au aplicat aceste principii cu succes în proiectele lor. Geshe Michael a contribuit la compania Andin International care apoi a fost vândută lui Warren Buffet, Michael Gordon a construit lanțul de saloane Bumble & Bumble din New York, iar Lama Christie, o Universitate.

Evenimentul de lansare va avea loc pe 27 Mai, Miercuri, de la 18:30 @Connect Hub (blv Dacia nr 99, București)

Te așteptăm !

Cartea o poți comanda de aici ! http://www.managementkarmic.ro/

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!