Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Interviu cu Geshe Michael Roach (Bulgaria)

Am pus mai jos un interviu cu Geshe Michael Roach acordat de curând pe unul din posturile naționale din Bulgaria. Este interesant cum a reușit cumunitatea Diamond Cutter să ia așa mare amploare în Bulgaria. Michael și echipa lui vin acum în luna iunie pentru al 4 lea an consecutiv să țină eveniment în această țară. Este vorba de workshopul DCI – Nivelul 4 – Relații Perfecte, eveniment la care o sa fim și vreo 13 din România.

Ma bucur că exista așa mare interes despre Diamond Cutter și studiul dharma la bulgari. Jana Ivanova, cea care a pornit comunitatea din Sofia chiar i-a publicat toate cărțile lui Geshe în limba bulgară. Tot datorită Janei, am reușit să-l întâlnim și noi pe Geshe, acum un an în Sofia.

Vizionare plăcută !

Partea 1-a

Partea 2-a

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!