Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cum să pornești un grup de practică al Șlefuitorului la tine în oraș / firmă?

Aseară am avut un LIVE  despre cum să pornești un grup de practică pe sistemul Șlefuitorului de diamante la tine în oraș sau în firmă.

Scopul unui grup de practică este de a ajuta oamenii să-și atingă obiectivele lor: însemnând succes în orice domeniu al vieților lor, pornind de la cele 5 obiective principale (Succes & siguranță financiară, Relații Împlinite, Sănătate, Liniște mentală și Contribuție pentru cei din jur).

Metoda de lucru în cadrul acestui grup: Participanții vor primi suport în atingerea obiectivelor folosind principiile Șlefuitorului de diamante (Tipare mentale & Potențialul ascuns).

Am discutat despre câteva din regulile de bază ale unui astfel de grup și ce ai de făcut dacă vrei să pornești un grup la tine în oraș sau în firmă de ce nu!

Urmărește mai jos înregistrarea Live-ului, iar dacă ai vreo întrebare despre cum poți porni un grup de practică la tine în oraș / firmă, nu ezita să mă contactezi!

cum pornești un grup de practica pe sistemul semintelor by baban.octavian

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!