Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Din poveștile șlefuitorilor: Cristi Acosta

1.Ce provocare ai avut cu afacerea ta sau în viața personală?

Una din dorințele mari pe care le am, este să mănânc fructe și legume proaspete din propria livadă, doar că aveam nevoie de un teren pentru asta și era necesar să cumpăr unul. Banii pe care începusem să-i pun deoparte erau de câteva mii de lei, iar prețurile terenurilor erau destul de ridicate. În acest sens mi-am propus să-mi măresc veniturile, dar totodată am început să caut și terenul visat.

2. Care sunt 2-3 frustrări/probleme legate de această provocare?

Cea mai mare provocare a fost că prețurile terenurilor erau destul de mari iar veniturile pe care le aveam nu-mi permiteau nici măcar să iau un credit. O altă provocare era că nu găseam nici teren care să se potrivească dorințelor mele, să aibă o suprafață mai mare și să fie undeva lângă pădure.

3. Cum ți-au impactat afacerea și viața personală

Au fost momente când m-am simțit neputincios și mă gândeam că dorințele mari sunt pentru alte persoane, nu și pentru mine.

4. Când ai auzit de Sistemul Semințelor?

De sistemul semințelor am auzit acum aproximativ 8 ani, iar de 7 ani am început să particip la întâlnirile care se organizau la 2 săptămâni în Brașov, cât și la conferințele anuale cu Geshe Michael.

5. Care sunt 2-3 lucruri pe care le-ai făcut cu sistemul semințelor pentru a rezolva acea provocare?

Primul lucru pe care l-am făcut a fost să ajut pe cineva să-și îndeplinească un vis. O prietenă își dorea să învețe să cânte la chitară, iar de ziua ei, mi-am luat anganjamentul să-i plătesc cursurile de chitară pe timp de 6 luni, însă am prelungit la aproape 2 ani. Ca să fie cadoul complet i-am cumpărat și o chitară nouă. Veniturile ei fiind mai mici, mi-am dorit să plantez și pe bani și să o scutesc de acea investiție. O altă cale de a planta pe bani a fost să plătesc școala pentru 2 copii din Uganda. Un al treilea proiect major a fost să strângem bani pentru a ajuta o familie să cumpere o casă și donam în fiecare lună o sumă de bani. Mai târziu am ajutat o colegă să-și cumpere un aparat foto nou pentru a-și continua pasiunea pentru fotografie.

6. Ce rezultate ai avut și cum te fac ele să te simți acum?

Veniturile au început să crească considerabil, iar în 2 ani s-au mărit dstul de bine. Satisfacția cea mai mare a fost cand am găsit un teren, exact la marginea pădurii și la un preț acceptabil. Ca dorința să fie maximă, persoana a acceptat să-i plătesc în rate lunare, evitând astfel dobânda pe care ar fi trebuit  să o plătesc, probabil, la bancă.

7. În general, ce acțiuni sunt necesare pentru a reuși în viață?

Mă bucur că am putut interacționa cu colegii „șlefuitori” și am început să înțeleg că pașii pentru a ne îndeplinii dorințele sunt mult mai simpli decât credeam. Am început să înțeleg că pentru a avea sau obține ceva, mai întâi este necesar să ofer. Mi-a fost destul de greu să înțeleg că mai întâi să ajut pe cineva cu bani ca să am bani. Îmi puneam mereu întrebarea: Dar cum să ajut pe cineva dacă nici eu nu am? Mai întâi să am și apoi ajut.

8. Cu ce te ocupi în prezent – descrie pe scurt produsele/serviciile tale

În acest moment ajut persoanele să-și cumpere orice tip de asigurare de la mai multe societăți. Sunt broker de asigurări de aproape 20 de ani și am înțeles cât de important este să fi aproape de clienți. De ceva timp îi ajut mai mult și m-am implicat să învăț ce trebuie de făcut atunci când cineva are o daună. Acum pot să mă laud că sunt a doua persoană din Brașov care oferă întreaga consultanță și soluții pentru cei care sunt păgubiți în accidentele rutiere, iar acolo unde este cazul, pot oferi mașina la schimb pe durata reparației, indiferent  din ce zonă a țării se află, fără ca păgubitul să plătească ceva.

9. Unde te pot găsi oamenii (site, email, profil de FB)

Profil pe Facebook: Cristian Acosta

Email:

Tel. 0735 930 870

https://www.autoboomexpert.ro/

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!