Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Din poveștile șlefuitorilor: Carmen Bălan

  1. Ce provocare ai avut cu afacerea ta sau în viața personală când ai început să aplici sistemul semințelor?

Am început să aplic sistemul semințelor în viața personală în 2019 când am făcut cursul Seed System Club care a ținut 90 de zile și în care am învățat să aplic sistemul semințelor ca să pot ieși din relația în care eram atunci.

Am reluat sistemul semințelor în martie 2023 când am făcut un curs cu Ana Ilie, iubi Workshop și simultan am primit un curs cadou DCI nivel 5 despre Relații Împlinite. Am început să plantez semințe pentru o relație împlinită pentru că în urma divorțului din 2019 nu am avut nicio intenție de a crea o altă relație sentimentală.

2.  Care sunt 2-3 frustrări/probleme legate de această provocare?

Frustrările legate de provocarea de a intra într- o altă relație erau legată de faptul că nu îmi doream o altă relație, m- am reechilibrat și eram în sfârșit bine cu mine. După parcurgerea cursului cu Ana și cu Geshe Michael, am înțeles că scopul unei vieți este de fapt să avem relații împlinite.

3. Cum ți-au impactat afacerea și viața personală?

Impactul aplicării semințelor a fost foarte mare, pentru că am reușit să înțeleg și să-mi asum responsabilitatea faptului că partenerul vine din semințele mele.

4. Când ai auzit de Sistemul Semințelor?

Am auzit de sistemul semințelor în 2018, atunci când am primit cadou cursul de 90 de zile de la finul meu și el un șlefuitor de diamante.

5. Care sunt 2-3 lucruri pe care le-ai făcut cu sistemul semințelor pentru a rezolva acea provocare sau a-ți îndeplini un obiectiv în direcția dorită?

Am aplicat sistemul foarte serios din martie până în prezent prin instrumentele următoare:

Completarea carnețelului de 6 ori pe zi, întâlnirea cu bătrânica o dată pe săptămână, meditația cafelei, reluarea unor cursuri de pe platformă, recitirea cărților Șlefuitorul de diamante și Karma iubirii.

6. Ce rezultate ai avut după ce ai integrat uneltele sistemului semințelor în munca ta?

Rezultatul aplicării sistemului semințelor a apărut în viața mea personală în luna iulie, după ce am aplicat ce am spus mai sus din luna martie, am întâlnit partenerul potrivit pentru mine cu care am început o relație de două luni.

7. Cum abordezi acum noile provocări sau obiective similare ajutându-te de uneltele sistemului semințelor?

Provocările care apar în noua relație le conștientizez și le observ știind că vin din percepția mea, așa că fac acțiuni care să compenseze ce-mi displace știind că pixul vine de la mine.

8. Cu ce te ocupi în prezent – descrie pe scurt produsele/serviciile tale

Ocupația mea principală este cea de profesor, iar ca pasiunea am terapiile prin masaj.

9.  Unde te pot găsi oamenii (site, email, profil de FB)

Adresa mea de email carmenbalan74@ gmail.com, Carmen Luca profil Facebook.

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!