Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

În scrierile străvechi se spune că mintea umană poate experimenta 84000 de stări negative diferite. Aică 84000 de semințe diferite care generează stări neplăcute!

Iar din aceste 84000 există top 10 cele mai des întâlnite, pe care le experimentăm cel puțin de câteva ori pe zi, dacă nu chiar chiar de câteva ori într-o oră. Astfel că dacă lucrăm pe cele 10, avem șansa să eliminăm mare parte din problemele creeate de restul semințelor negative până la 84000.

Gelozia face parte din top 10 tipare negative. Mai precis, este preceptul nr 8: Invidie pentru succesul altor persoane. Dacă succesul are legătură cu o relație de a lor, se poate categorisi drept gelozie. Dacă succesul are legătură cu alte realizări sau însușiri ale lor, se poate categorisi drept invidie.

În episodul 50 din matinal primim un răspuns foarte util despre cum putem elimina gelozia din viața noastră.

Întrebarea asta este cu atât mai relevantă încât emoția geloziei este apropiată de cea a furiei. Dacă reușim să ne debarasăm de ea, suntem cu un pas mai aproape de eliminarea completă a furiei.


Mulțumim Valentin Vlad pentru subtitrare!!!

Spor!

https://youtu.be/EjHEzfWiZDk

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!