Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Confirmare înscriere Provocare

Felicitări, te-ai înscris în provocare!

Urmează instrucțiunile de mai jos pentru a obține maximul din această experiență:

Octavian aici! 

Te felicit pentru decizia pe care ai luat-o de a te înscrie în Provocarea de 5 zile!”, o experiență prin care te asigur că rămâi pe drumul cel bun în noul an și îți îndeplinești orice obiectiv prin aplicarea sistemului semințelor.

Această provocare este concepută pentru a-ți aduce claritate în modul cum poți declanșa o schimbare majoră în felul cum te vezi pe tine (cum te percepi) astfel încât îndeplinirea obiectivelor stabilite în noul an să devină sigură.

În fiecare zi de la ora 11 – 11:30, timp de 5 zile, vom intra live pe zoom și pe grupul de facebook pentru o lecție scurtă plus o misiune de îndeplinit.

În primul rând te invit să te alături grupului de Facebook Diamond System România, unde vei cunoaște persoane noi și vei putea să te familiarizezi cu ideile sistemului semințelor. #seedsystem.

Te invit apoi să te prezinți în grup. Cu cât vei fi mai activ pe toată perioada provocării, îți vei crește șansele să câștigi unul din premiile puse de noi la bătaie.

Premiem cei mai activi participanți!

Fiecare zi va conține o misiune de îndeplinit. După ce-ți îndeplinești misiunea, ai de comentat în grup sub lecția acelei zi. Astfel îți vei mări șansele de a câștiga unul din premiile oferite.

Care sunt premiile?

  1. 2 sesiuni 1-1 de clarificare a strategiei de creștere cu Octavian
  2. 2 sesiuni de clarificare obiectiv relațional cu Livia
  3. 2 sesiuni de lucru pe schimbarea mentalității și skill mentoring cu Felician
  4. Un abonament standard anual în Clubul Seed System.
  5. Acces gratuit la cursul “Scapă de un obicei prost în noul an”

Notează-ți datele 23-27 Ianuarie 2023 în calendar, în fiecare zi, timp de 30 minute, de la ora 11 ne vom auzi cu o nouă lecție și misiune din provocare. 

Vei avea ocazia să pui LIVE întrebări în caz că ai nevoie de clarificări. Este important să fi prezent și live pentru a beneficia la maxim de toată experiența provocării de 5 zile.

Până atunci, dacă ai orice întrebare sau nelămurile, poți lăsa reply la acest e-mail sau la cele ce le vei primi în continuare!.

Pe curând,

Octavian Baban

Trainer & Coach #seedsystem

De 8 ani mă ocup cu studiul, practica și predarea sistemului semințelor în România. Inginer de profesie, mereu mi-am dorit să aplic un sistem care funcționeaza de fiecare dată și este 100 % coerent cu privire la orice obiectiv important, fie profesional, fie personal. Sistemul semințelor mi-a oferit acest cadru și mă bucur să-l dau mai departe și altora care își doresc să aibe parte de creștere continuă în viața lor.