Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cele 4 obiective ale unei relații

Vinerea trecută am avut un nou eveniment introductiv în București, tot despre subiectul acestei periaode: Relațiile.

Mulți oameni care aud prima dată de Șlefuitorul de Diamante, cel mai probabil apare într-un context despre business, cum să-ți gestionezi afacerea, cum să pornești o afacerea sau cum s-o crești în mod sănătos.

Apoi bucuria multor din cei care vin în contact cu noi este când realizează că aceste principii se pot aplica și în domeniul relațiilor umane, fie ele de business sau personale. Având în vedere că tot ce reprezintă realitatea noastră vine din tipare mentale, și dacă învățăm cum să grădinărim acele tipare mentale, avem cu adevărat posibilitatea să schimbăm ceva pe lumea asta.

Scopul Șlefuitorilor nu este să avem doar o viață mai bună doar pentru noi, sau dacă ceva este defect în lumea din care facem parte, noi să trecem ecuanimi peste situație și s-o acceptăm ca atare. Scopul final este să ajungi să ai parte de o grădină de tipare mentale perfecte, care la rândul lor te vor forța să vezi o lume perfectă.

Așadar și relațiile noastre pot ajunge să contribuie la acest obiectiv final, de a avea parte de o lume perfectă.

Urmărește clipul de mai jos, de la evenimentul introductiv despre relații, în care Nour ne prezintă care sunt cele 4 obiective pe care să le avem în vedere cu orice relație din viața noastră:

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!