Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

A doua lege a tiparelor mentale – Ceea ce primești înapoi este întotdeauna mult, mult mai mare decât ceea ce ai plantat

Oamenii aud despre Sistemul Șlefuitorului de Diamante și adesea fac același tip de comentarii: “Dacă trebuie să-i dau cuiva un pix pentru a planta sămânța de a avea un pix, atunci de ce să nu păstrez primul pix pentru mine?” Ei bine, dacă nu ar exista o lege, ai avea absolută dreptate. Dar această lege spune că – o dată ce ai plantat o sămânță – atunci ceea ce iese din acea sămânță atunci când se deschide, este cu mult, mult mai mare decât ceea ce ai făcut tu.

O ghindă, de exemplu, cântărește aproximativ 3 grame Un stejar matur care răsare dintr-o ghindă poate ajunge la 3 tone; adică aproape de exact un milion de ori mai greu decât sămânța. Semințele din mintea noastră cresc chiar mai mult decât cele din exterior, din natură. Cărțile antice spun că puterea unei semințe mentale plantate bine se dublează la fiecare 24 de ore.

Aceasta înseamnă că dacă ai făcut Cei Patru Pași Starbucks cu cineva pe data întâi a lunii, și l-ai ajutat să facă $100 în afacerea lui, atunci dacă sămânța se deschide fix a doua zi – dacă ai urmat toți cei 4 pași cu atenție, în special Meditația Cafelei – atunci ai primi o “răsplată” de $200. Dacă semințele au fost plantate bine și a trecut o lună, atunci ar avea potențialul de a se deschide sub forma unui miliard de dolari.

Aceste cifre ți se par poate de necrezut, dar amintește-ți că aceste Principii ale Șlefuitorului de Diamante au fost folosite pentru a transforma Andin Internațional, dintr-un start-up început cu un împrumut de $50.000 într-o companie cu vânzări de $250 milioane în fiecare an, și cumpărată de Warren Buffet în 2009. Aceasta este dovada că semințele funcționează, și că ele cresc exponențial – exact ca semințele din natură. Iar dacă încă ai îndoieli asupra acestor numere, amintește-ți că chiar corpul tău, cel în care stai și te îndoiești, a crescut dintr-o singură celulă oferită de mama ta (ovulul) și o singură celulă de la tatăl tău (spermatozoidul). Ai început această viață cu doar două celule, într-un moment exact din timp. Oamenii de știință estimează că există aproximativ 40 de trilioane de celule într-un corp uman adult, o creștere de trilioane de ori față de început. Iar aceste celule pot trăi până la 10 ani fiecare.

Așa că poți să crezi: o sămânță mentală plantată și udată bine crește rapid. Așa că nu te agăța de acel singur pix sau de acea sută de dolari, sau de acea oră în care ai simțit ceva pasiune pentru ceea ce faci cu viața ta – dă-le altcuiva, repede!

A fost odată ca niciodată, când părinții mei și-au dorit foarte tare să mancam legume și fructe doar cultivate de noi în curtea de la bunici. Astfel că în fiecare weekend ne urcam în mașină și mergeam la țară și ingrijeam grădină. Tata cauta să cumpere semințe de la țărani pentru a avea soiuri românești de legume. Asa că a cumpărat câte o punguță de semințe de ardei gras, ardei capia, semințe de gogoșari și de ardei iute. Cum mult drag le-am plantat în grădină pentru fiecare am pus câteva rânduri. Am revenit și le-am îngrijit de a lungul a câteva săptămâni.

Recolta a fost extrem de bogată, am adunat sute spre mii de … ardei iuți. Pentru că deși noi credeam că am plantat semințe de mai multe feluri, s-au dovedit a fi toate de un fel. Și dintr-un pumn de semințe ne-am ales cu zeci de borcane umplute cu ardei iuți. Ani la rand, mama scotea din cameră câte un borcan cu ardei iuți si noi ne aminteam amuzați că este atât de important ce plantezi pentru că vei obține exact acel lucru.

Și într-o cantitate mult, mult mai mare! Tu ce ai plantat? Și cât de mare a fost recolta?

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!