Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

10x creșterea venitului într-un 1 an : “Povestea lui Daniel de când a început să aplice sistemul DCI în munca sa”

Din când în când mă mai bucur când aud întâmplări, realizări, povești de succes ale oamenilor din comunitatea DCI România. Ori de câte ori mă întâlnesc cu șlefuitorii din comunitatea DCI și aud astfel de povești, prindem și mai multă încredere să aplicăm în continuare acest sistem în viețile noastre.

Azi îți prezint povestea lui Daniel Ene. membru al comunității noastre și participant la evenimentul DCI Nivelul 1 de anul trecut.

Daniel este specialist in SEO și Publicitate Online ca specialitate, iar de anul trecut a început să aplice cu atenție principiile Șlefuitorului.
A ales specific domeniul finanțelor, mai exact (în termenii DCI, să planteze tipare mentale de generozitate și protejarea proprietății).

Rezultatul: Azi, după aproape 1 an de când a intrat în contact cu Șlefuitorul, câștigă de 10 ori mai mulți bani decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Mi-a plăcut foarte mult călătoria lui Daniel, deoarece conține toate detaliile specifice evoluției conștiente. Ține minte ! Chiar în Șlefuitor este menționat că atunci când începi să fii atent la tiparele mentale, să le grădinărești și să oprești modul inconștient de perpetuare a lor, vei suferi.

În primă fază vor începe să pocnească din tiparele negative stocate. Acesta este un semn bun ! E semn că se curăță. Vin la pachet cu mici dezastre ce se manifestă sub forma unor percepții negative în viața ta. Dar sunt mult, mult mai mici decât ce ar fi putut urma dacă ai fi continuat să-ți trăiești viața inconștient de ele.

Așadar, este un proces de curățare și apoi de plantare a tiparelor noi pozitive ce vrei să înflorească în viața și în afacerea ta. Îl las în continuare pe Daniel să-ți relateze propria lui poveste de succes…

Daniel Ene
(Specialist SEO și Publicitate Online)

#4stepstories

Salutare tuturor! Cu permisiunea voastra vreau sa impartesc cateva lucruri legate de bani, pentru ca la asta am lucrat foarte mult in ultima vreme si sper sa va fie de folos. PS: e lunga postarea, dar sper sa fie ok 🙂

Din 26 Mai pana acum (urmeaza sa mai incasez niste bani, factura este trimisa) am castigat de 10 ori mai mult (nu este chiar 10, este 9,7) decat intr-o luna din anul trecut. Putin mai devreme am facut calculele.

Ce am facut:

Am insistat foarte mult pe 4Powers, seminte negative pe bani. Am dezactivat foarte multe, zic eu, ca nu am mai simtit la un moment dat ca mai sunt. 4Powers am facut mai mult decat Coffee Meditation.

Ce am experimentat negativ: la inceput dureri foarte mari de cap + dezastre. Un furt de 3700 RON, mi s-a spart masina in parcare (e doar incuietoarea stricata), era sa fac vreo 2 accidente, cu frane foarte puternice si bruste. Apoi doar mici dureri de cap, de parca simteam in timpul meditatiei cum pocnesc semintele 🙂, e un sentiment super interesant. Foarte fain este ca poti sa dezactivezi si acele seminte pe care nu le cunosti. Te uiti la rezultate si stii ce seminte ai plantat.

Timp: aici este intrebarea cheie, am facut de prin februarie 4Powers foarte mult, au fost si cateva perioade in care nu am facut deloc. Dar sa dai cateva luni cateva minute pe zi, pentru astfel de rezultate eu cred ca merita. Mai ales ca timp de 27-28 de ani, nu am stiut de asa ceva si probabil ca am plantat milioane de seminte negative, pe care le-am dezactivat 🙂

Coffee Medition, functineaza foarte bine cu efectul de cascada/domino, prin care tu esti salvatorul lumii atunci cand faci lucruri bune pentru altii, fiind un exemplu.

Florin Pasat a dat doua exemple foarte bune de cum sa faci 4Powers si Coffee Meditation. Sunt in docurile de pe grup.

Tipuri de seminte:

Am constientizat dupa ultima postare a lui Gec Diaconu, ca am dezactivat multe seminte negative pe bani, dar nu si pe datorii. Sunt seminte diferite, chiar daca sunt in jurul banilor toate. Pe datorii: tin cont de lucrurile pe care le fac pentru altii, ii fac datori la mine, si ma simt dator fata de toata lumea, responsabil pentru altii, si pentru cei care ma ajuta. Cred ca astea sunt cele mai puternice la mine. Dupa ce am inceput sa dezactivez seminte pe datorii, mi s-a desprins toba de la masina 🙂. Cred ca va trebui schimbata cu totul.

Mi se pare foarte importanta distinctia si sa stii/constientizezi tipul de samanta pe care sa o dezactivezi.

Un alt lucru foarte important prin care poti sa “criogenizezi” semintele negative (am gasit in Karma of Love) sa constientizezi de mai multe ori pe zi “pixul”, ca toate lucrurile vin de la tine, dar TOATE.

Cateva sugestii, daca imi permiteti:

  1. Constientizarea semintelor, foarte importanta
  2. Dezactivarea lor (cred ca e mai importanta la inceput, mai ales daca exista probleme cu banii, ca acele seminte vor aduce altele si altele si este un cerc vicios)
  3. Bucuria la small disasters si la durerile de cap 🙂, asta e faina tare, lumea va zice ca sunteti nebuni 🙂, eu am patit-o de la prietena mea.
  4. Plantat bine, oricand, oricum + cofee meditation in efectul de domino.
  5. Mindsetul dinaintea plantarii: plantez ca sa salvez lumea, nu ca sa castig eu bani (foarte important).

Va multumesc tuturor pentru ce sunteti si pentru ca va impartasiti experientele voastre, pe mine m-au ajutat foarte mult si ma bucur ca am ocazia sa fac acelasi lucru.

Spor la dezactivat va zic de data asta 🙂

PPS: inca ceva foarte important de cum functioneaza semintele. Eu pentru acei bani, nu a trebuit sa fac mai nimic. M-a cautat cineva care avea nr/emailul meu de la cineva, am dat cateva telefoane si o intalnire fizica la o cafea. In plus mi-au venit multe alte oportunitati de a castiga bani prin diferite parteneriate, pe care din pacate a mai trebuit sa le refuz. Mai vine actiunea de dupa, prin care chiar sa fac ceva pentru acei bani, adica munca efectiva.”

Iar acum e rândul tău ! Mi-ar plăcea să aud cât mai multe astfel de povești de succes.

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!