Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Webinar Gratuit ”Cum construiești parteneriate de succes”

WEBINAR GRATUIT:
”Cum construiești parteneriate de succes?”

MIERCURI,19 aprilie, ORA 10:00 – 11:30

Cui se adresează acest webinar?

✔️ Managerilor de resurse umane responsabili cu dezvoltarea profesională, reținerea și motivarea angajaților și administrarea personalului


✔️ Tuturor managerilor și liderilor de echipe care au ca obiective asigurarea bunei cooperări între toți membrii companiei precum și dezvoltarea maximă a fiecărui angajat

✔️ Angajaților care își doresc un mediu optim de lucru și relații împlinite cu colegii


✔️ Tuturor proprietarilor de afaceri care vor să atingă un nou nivel de succes cu afacerea lor

De ce parteneriate de succes?

Fiecare om trăiește în centrul unei vaste rețele de relații, ca un păianjen care stă în mijlocul unei pânze imense pe care a țesut-o. Avem relații cu o mulțime de oameni la serviciu, cu toți membrii familiilor noastre, chiar și cu străinii pe care îi întâlnim zi de zi la magazin sau când ne conducem mașina. Și toate aceste relații decid în fapt cine suntem noi și determină gradul nostru de fericire. Ele ne motivează către aspectele pozitive ale vieții și ne determină să facem fapte bune.

Același concept este adevărat și pentru relațiile de afaceri. Arta de a construi relații de încredere în afaceri este aspectul care face diferența dintre o afacere de succes și una care se chinuie tot timpul. Această arta de a crea o rețea de calitate cu partenerii de afaceri este elementul fundamental în afaceri.

Astfel, antreprenorii de succes își construiesc companiile pe o fundație solidă – relații de lungă durată cu partenerii de afaceri.
Din punct de vedere al principiilor Diamond Cutter, prin parteneri de afaceri înțelegem:

⦿ angajații,
⦿ clienții,
⦿ furnizorii,
⦿ partenerii de afaceri,
⦿ investitorii.

Ce vei învăța în cadrul acestui webinar?

În cadrul acestui eveniment vei învăța cum să gestionezi elementele de bază pentru o relație reușită cu partenerii de afaceri, respectiv:
• Identificarea partenerilor noștri de afaceri
• Cum să îi păstrăm în afacerea noastră
• Cum să motivăm angajații astfel încât să nu se simtă copleșiți și să își dorească să plece
• Cum să prevenim scăderea productivității și eșecul proiectelor

Cum vom face acest lucru?

Șlefuitorul de diamante oferă o abordare nouă și în același timp veche de mii de ani pentru manifestarea tuturor lucrurilor din viața ta. Se bazează pe adevărul imperturbabil al relației cauză-efect, că tot ceea ce ni se întâmplă vine din modul cum îi tratăm noi pe cei din jur. Mai mult de atât, sistemul oferă o explicație clară despre cum anume ceea ce facem noi altora este stocat sub forma unei semințe în mintea noastră. Aceasta sămânță rodește în minte și apoi determină lucrurile și oamenii pe care-i vedem în jurul nostru.

Dacă învățăm metoda prin care să plantăm și să îngrijim semințele potrivite, atunci avem puterea de a manifesta în viața noastră orice vis ne dorim. Numele Institutului Diamond Cutter își are originile în străvechea scriere intitulată “Sutra Șlefuitorului de Diamante”. Este cea mai veche carte tipărită din lume și se găsește în multe țări din Asia.

Sistemul Diamond Cutter a fost conceput de Institutul Diamond Cutter, fondat de către Geshe Michael Roach. Geshe Michael și-a dedicat peste 25 de ani din viață pentru studiul învățăturilor străvechi, incluzând ”Sutra Diamantului Tăiat de Înțelepciune”, ale cărei concepte au format baza sistemului.

Despre trainer

Livia este îndrumător acreditat în sistemul Șlefuitorului de Diamante. După ce a lucrat mulţi ani în domeniul juridic, în septembrie 2015 a descoperit principiile Şlefuitorului de Diamante, care au devenit un mod de viaţă şi care au au condus-o pas cu pas către descoperirea propriei misiuni în viaţă: aceea de a preda şi a duce mai departe aceste învăţături din sistemul Diamond Cutter. Din 2016 este împlicată şi în organizarea evenimentelor şi a comunităţii Diamond Cutter Romania.

Livia Soare

Trainer & Consilier relațional în Sistemul Semințelor

Înscriere webinar

Când?
Miercuri 19 aprilie
orele 10:00 – 11:30

Prin Zoom : Vei primi linkul de conectare cu o zi înainte.