Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Topicul evenimentului DCI din Septembrie

Mă bucur să te anunț că suntem aproape gata cu pregătirile pentru lansarea evenimentului din Septembrie 2016.

20-21 Septembrie – DCI Nivelul 2 – “Talent, Pasiune, Vocație”. 

Este o oportunitate incredibilă de a descoperi cum poți aprofunda această înțelepciune. Dacă DCI #1, “Succes Interior, Succes Exterior”, a fost în mare parte despre acomodarea cu noul model de gândire pentru succes în afaceri și în viață, acum mergem mai în profunzime, înțelegând cum putem să “plantăm” și menirea pentru care am venit noi pe această lume.

Vom deschide înscrierile în curând, plus vei primi și mai multe detalii despre tema evenimentului. Când deschidem înscrierile, în mod sigur te voi anunța pe mail, dacă încă nu ești abonat la Newsletter, o poți faci chiar aici. Până atunci, fii sigur să-ți salvezi datele în calendar: 20-21 Septembrie 2016.

Eu sunt super recunoscător că îl avem invitat pe Geshe Michael Roach și în acest an în România. La nivel international echipa DCI țin cursuri în 28 de orașe anual. Efortul și timpul necesare acestei activități sunt imense, dar în schimb energia de grup este foarte pozitivă și transformațională pentru toți cei implicați.

Detalii despre eveniment și înscriere aici : https://test.diamondsystem.ro/business-training

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!