Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Să înțelegem cum apar datoriile

În pregătirea noii provocări de 30 zile ”Liber de datorii”, am discutat ieri despre cum apar datoriile în viața noastră.

Este important să înțelegem în primul rând cum funcționează tiparele mentale și care sunt tiparele mentale care generează astfel de situații. Înțelegând corelațiile, putem să începem să perpetuăm tiparele opuse.

Și în acest material am răspuns la una din cele mai întâlnite provocări când vine vorba de eliminarea datoriilor: ”De ce nu scap de datorii, chiar dacă mi-au crescut veniturile?”

Răspunsul vine tot din partea felului cum funcționează tiparele mentale, mai exact, Legea #1 a tiparelor mentale ”Rezultatele sunt similare cu tiparele plantate.” Creșterea venitului vine dintr-un tipar, iar datoriile din tiparul opus. Până nu reușim să stopăm tiparul de datorii, indiferent cât va crește venitul, datoriile tot vor rămâne.

Tot în acest LIVE am discutat despre faptul că datoriile produc percepții diferite pentru fiecare, în funcție de tiparele fiecăruia. Cert este că fiecare își are propriile motive pentru care își dorește să nu mai fie prins în datorii.

Iar pe final, am dat câteva exemple de succes ale unor foști participanți la prima provocare ”Liber de datorii”. Aceste exemple sunt foarte importante, deoarece ne oferă dovata că ciclul datoriilor se poate stopa. Înțelegând cum să stopezi perpetuarea tiparului de datorii, ieși complet din ciclul lor.

Datoriile nu sunt o situație normală, sau obișnuită. Atâta timp cât produc stres mental, e bine să aplici o metodă care să te ajute să le elimini complet, nu doar să le gestionezi de la o lună la alta.

Vezi mai jos înregistrarea Live-ului de ieri. Iar pe final am adresat 2 întrebări, la care poți răspunde printr-un comentariu la această postare!

Spor!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!