Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

S01 E01 – Întâlnirea cu învățătura

Inner Kingdom
Inner Kingdom
S01 E01 - Întâlnirea cu învățătura
Loading
/

Dăm startul unei noi serii de podcast, intitulată:

INNER KINGDOM – un podcast despre potențialul uman.

Ne dorim ca în aceste episoade să împărtășim în mod autentic experiențele noastre în studiul și practica din sistemul semințelor. Dacă reușești să faci zilnic pași care să-ți aducă percepția progresului către un obiectiv demn de a fi împlinit, asta putem numi succes (după cum bine zicea Earl Nightingale).

Pornind de la această definiție a succesului și cuplat cu pașii sistemului semințelor, vrem ca aceste episoade să ajute la a pune zilnic o cărămidă în plus pentru toți cei care vor să aplice acest sistem în munca și în viață lor personală.

În acest prim episod, eu cu Solomon Mihai-Felician discutăm despre primele noastre momente când am întâlnit învătătura din spatele sistemului semințelor:

💎primii pași aplicați

💎cum se începe aplicarea sistemului

💎primele obstacole și de ce e bine să ne bucurăm de aceste obstacole

💎Felician ne relatează foarte haios cum încerca el înainte multe sisteme, la fel ca pe pastile, până a dat de acest sistem

Ascultă în continuare episodul!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!