Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

S01 E20 – Cum menții o relație

Inner Kingdom
Inner Kingdom
S01 E20 - Cum menții o relație
Loading
/

În acest podcast am discutat despre ce facem mai departe, după ce am plantat și a apărut partenerul ideal. Cum facem ca relație să fie una armonioasă și să fim fericiți.

  1. Continuăm să aplicăm sistemul semințelor, la un nivel mai profund și serios. Partenerul are, în continuare, vacuitatea sa, nu există prin sine. El vine din semințele mele. Continui să plantez pentru partener și pentru relație – aceleași semințe pe care le-am plantat pentru apariția lui/ei în viața mea.
  2. Partenerul este o reflexie a tot ce am plantat eu în trecut. La început, totul e magic, partenerul are super calități, apoi percepția despre el începe să se schimbe. De ce se termină ”luna de miere”? Pentru că încep să îmi rodească mie semințele din trecut. El începe să îmi reflecte, pe rând, tot ce am gândit, am simțit, am făcut, am vorbit eu cu mulți ani în urmă.
  3. Asumarea responsabilității 100%. Dacă înțeleg bine semințele și vacuitatea, îmi asum eu toată munca din relație, pentru că partenerul vine de la mine. Nu am așteptări să împărțim munca în relație la doi, nu dau vine pe el/ea, nu îi spun ce mă deranjează. Pentru că nu va funcționa, decât poate pe moment! El îmi reflectă mie ce trebuie să mai curăț la mine. Muncesc în tăcere, doar cu mine.
  4. E nevoie de o practică comună minimă – fie ea spirituală, de dezvoltare personală. Dacă partenerul e pe același val cu mine, e super, practicăm împreună. Dacă partenerul e din alt film, sub nici o formă nu îi impun calea mea, nu îl forțez să face ceva ce nu vrea. Îmi aduc aminte că nici eu nu am făcut nimic ani de zile în tinerețea mea, și el îmi reflectă mie tocmai acea perioadă. Am răbdare, continui să practic eu, și prin Floarea 3, îl voi vedea și pe el interesat să facă o practică spirituală.
  5. Dacă am un obiectiv spiritual personal, voi folosi relația ca pe o pârghie de evoluție. Iar pentru asta voi face toate lucrurile de mai sus, și ies mereu din zona mea de confort. Îi dau voie partenerului să mă scoată mereu de acolo, ca eu să pot depăși propriile limitări și atitudini egoiste. Fără să mă împotrivesc și fără să ripostez. Mai mult decât atât, încercă să îmi văd partenerul ca pe un înger care a venit să mă ajute pe mine să evoluez.
  6. Servim lumea cu relația noastră. Periodic facem fapte bune pentru alții, voluntariat în comunitate, mergem împreună la bătrânică și o ajutăm cu diverse activități, cumpărături etc. Atunci când facem fapte bune împreună, se naște o gingășie între parteneri care îmbunătățește foarte mult dinamica în cuplu.
  7. Îmi setez ca scop unic al relației: să îl fac fericit pe partener. Dacă vreau să fiu fericită în relație, trebuie să îi fac fericiți pe ceilalți, și mai ales pe partenerul meu.

Toate aceste lucruri sunt destul de greu de înfăptuit, poate nu suntem obișnuiți să gândim așa! Dar dacă înțelegem cu adevărat semințele, vom vedea că nu există altă cale de a fi fericiți alături de un partener.

SESIUNE COACHING DEMO: Dacă simți că ai nevoie de suportul Liviei în îmbunătățirea unei relații, sau a relațiilor în general din viața ta, poți să te programezi făcând click pe linkul de mai jos:

https://diamondsystem.ro/mentoring

CĂRȚI AUDIO ALE SISTEMULUI SEMINȚELOR:

💎 Șlefuitorul de diamante – Învățătură străveche despre succesul în afaceri și viață – https://diamondsystem.ro/produs/slefuitorul-de-diamante-carte-audio

♾️ Management Karmic – Primești ce oferi în afaceri și în viață – https://diamondsystem.ro/produs/management-karmic-carte-audio

🎓 Karma Iubirii – 100 de răspunsuri despre relația ta https://diamondsystem.ro/produs/karma-iubirii-carte-audio

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!