Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

S01 E13 – Limita inferioară

Inner Kingdom
Inner Kingdom
S01 E13 - Limita inferioară
Loading
/

Am auzit prima dată despre ridicarea limitei inferioare (ștachetei minime) în cartea Atomic Habits. Autorul, James Clear, te îndeamnă să-ți creezi o rutină zilnică de care să te ții și care să te ferească de căderi majore.

Când vorbim de căderi majore ne referim la orice fluctuație în starea ta interioară care să te deraieze de la bunul mers al lucrurilor. Ne referim în egală măsură la căderi în nivelul tău de energie și motivație cu care faci tot ceea ce faci, la lipsa de înțelegere corectă și implicarea în acțiuni dăunătoare și în final chiar și necazurile majore care pot apărea, sunt o consecință ale căderilor interioare inițiale.

O rutină zilnică de obiceiuri care să te ridice și să nu te lase să cazi sub un anumit prag este tematica acestui episod din podcast.

Discut alături de Felician despre 5 obiceiuri pe care le poți face în special în prima parte a zilei, dar și pe parcursul ei, ce te vor ajuta să ridici această limită inferioară la care inevitabil mai cazi din când în când.

SESIUNE TRAINING DEMO:
Dacă faci parte dintr-o echipă sau conduci o firmă cu spirit antreprenorial și vrei să implementezi sistemul semințelor în firma ta, solicită o sesiune demo de training pentru echipa ta: https://diamondsystem.ro/express-team-training

CĂRȚI AUDIO ALE SISTEMULUI SEMINȚELOR:
💎 Șlefuitorul de diamante – Învățătură străveche despre succesul în afaceri și viață – https://diamondsystem.ro/produs/slefuitorul-de-diamante-carte-audio
♾️ Management Karmic – Primești ce oferi în afaceri și în viață – https://diamondsystem.ro/produs/management-karmic-carte-audio
🎓 Karma Iubirii – 100 de răspunsuri despre relația ta
https://diamondsystem.ro/produs/karma-iubirii-carte-audio

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!