Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

S01 E11 – Importanța respirației conștiente

Inner Kingdom
Inner Kingdom
S01 E11 - Importanța respirației conștiente
Loading
/

În acest episod abordăm tematica sănătății. În special legătura dintre sănătate și respirație. Invitatul nostru care ne va vorbi mai mult despre această temă este Mihai Argăseală.

Mai exact vei afla despre:

  • Ce este respirația pentru un om? Care este importanta ei?
  • Cât de mult ne influențează felul în care respirăm?
  • Cum ne putem optimiza respirația pentru o obține sănătate și o stare de bine optima?

Mihai Argăseală este antrenor în recuperare, prevenție, corectare posturală și optimizarea performanței.

La bază, este practicant de diferite sporturi precum gimnastică, calistenice și arte marțiale tradiționale. A luat contact cu sistemul de mișcare și sănătate holistică CHEK în anul 2014, fiind atras de o abordare completă a asupra sănătații și a antrenamentului fizic ca soluție completă pentru dezvoltarea performantei.

Din anul 2013 lucrează cu oameni pentru corectarea a diferite dezechilibre posturale, cu sportivi de performanță dar și cu oameni de business care doresc să își crească performanțele și care au înțeles faptul că pentru a avea rezultate la nivel înalt au nevoie să construiască o fundație puternică de energie si vitalitate.

Prin aplicarea principiilor de sănătate holistică, postură corectă și mișcare integrativă, iși ajută clienții să descopere un nivel ridicat de sănătate, vitalitate și condiție fizică optimă prin identificarea cauzelor care stau la baza dezechilibrelor, antrenamente aplicate prin programe individualizate pentru condiția fiecăruia.

SESIUNE TRAINING DEMO:
Dacă faci parte dintr-o echipă sau conduci o firmă cu spirit antreprenorial și vrei să implementezi sistemul semințelor în firma ta, solicită o sesiune demo de training pentru echipa ta: https://diamondsystem.ro/express-team-training

CĂRȚI AUDIO ALE SISTEMULUI SEMINȚELOR:
💎 Șlefuitorul de diamante – Învățătură străveche despre succesul în afaceri și viață – https://diamondsystem.ro/produs/slefuitorul-de-diamante-carte-audio
♾️ Management Karmic – Primești ce oferi în afaceri și în viață – https://diamondsystem.ro/produs/management-karmic-carte-audio
🎓 Karma Iubirii – 100 de răspunsuri despre relația ta
https://diamondsystem.ro/produs/karma-iubirii-carte-audio

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!