Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Episodul #2 – Interviu cu Alexandrina Galiceanu – Înțelege și alege

Diamond Success
Diamond Success
Episodul #2 - Interviu cu Alexandrina Galiceanu - Înțelege și alege
Loading
/

În episodul cu nr 2 al seriei Diamond Success Podcast, o avem alături de noi pe Alexandrina Galiceanu, o prezență constantă la evenimentele Diamond Cutter.

Alexandrina este implicată de mai bine de 20 de ani într-o afacere de tip MLM, este medic și trainer, iar de curând a lansat 2 cărți despre care vom povesti în interviul de azi.

Am discutat despre cum a început ea să aplice Sistemul Diamond Cutter pentru îndeplinirea obiectivelor, atât personale cât și profesionale. La fel ca și în primul episod cu Liviu, a apărut în discuție eficiența pasului 4 (Meditația Cafelei) care poate fi făcut imediat pe ce ai făcut în trecut.

Ce a fost surprinzător să aflu în acest interviu, pe lângă întrebările pe care le aveam deja pregătite, Alexandrina ne-a povestit și cum a reușit să publice 2 cărți într-un an, fără prea mult efort, bazându-se tot pe sistemul tiparelor mentale.

Mai jos regăsești resursele despre care am menționat în acest interviu:

Inspirație!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!