Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Episodul #13 – Andreea Manolică – Liber de datorii – sistemul functioneaza pentru ca e verificat dar sa nu credem ca rezultatele apar in 10 zile

Diamond Success Podcast
Diamond Success Podcast
Episodul #13 - Andreea Manolică - Liber de datorii - sistemul functioneaza pentru ca e verificat dar sa nu credem ca rezultatele apar in 10 zile
/

În episodul #13 al seriei de podcast, o avem invitată pe Andreea Manolica, avocat, trainer și coach.

Probabil câțiva dintre voi ați mai auzit de povestea ei. Este destul de impresionantă, având în vedere că a reușit să elimine o datorie de 500.000 Euro aplicând Sistemul Șlefuitorului de diamante.

De fiecare dată, când auzim povești de succes ne bucurăm, deoarece orice succes al cuiva care aplică acest sistem, ne ajută și pe noi să aplicăm în continuare cu încredere și să reușim prin exemplul lor să inspirăm și pe alți studenți ai Șlefuitorului.

Andreea ne povestește că de la DCI 1(nivelul 1 al sistemului) ”am plecat cu convingerea ca voi scăpa de datorii deoarece este un sistem verificat”

”Ce am făcut eu ca să scap de datorii:

Eliminare datorii

1. Mi-am ajutat concurenții si am devenit mai sociabilă cu ei. Devenise logic să-mi ajut concurenții, devenise a doua natura
2. Nu am mai plătit facturile cu furie și năduf
3. Nu am mai întârziat cu plata facturilor
4. Am oferit – și continui să ofer – valoare gratis în fiecare zi clienților mei”

Deasemenea, continuă ea:
”- Dacă citești toate cărțile scrise de Geshe Michael Roach și pui în practică, devine logic că ceea plantezi vei culege.
– În ce privește atitudinea fata de bani – dacă ii dai cu intenția de a ajuta și pe alții, acești bani vor veni înapoi la tine și îți va fi bine dar dacă ii risipești fără o intenție mai înalta de a contribui și ajuta, ei tot se vor întoarce dar te vor răni cumva sau îți vor produce prejudicii”

PS. Dacă vrei să ”testezi” Sistemul Șlefuitorului de diamante pe o situație concretă pe datorii financiare, înscrie-te în noua provocare de 30 zile ”Liber de datorii” care începe pe 9 martie.

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!