Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Money Days

Ți-am pregătit mai jos un ghid în format PDF cu principiile de bază ale acestei învățături. Odată ce înțelegi cum poți aplica învățătura din Șlefuitorul de Diamante în gestionarea afacerii și carierei tale, vei observa cum poți să-l aplici în atingerea succesului pe toate planurile.

Sistemul Semințelor (Șlefuitorul de diamante): Un sistem corect prin care să-ți gestionezi afacerea, funcționează de fiecare dată, este simplu și plăcut de pus în practică, te ajută să-ți îndeplinești obiectivele și în același timp îi ajută și pe cei din jur

“Majoritatea oamenilor se îngrijorează 50% din timp din pricina banilor. Când îi ajuți să rezolve această problemă, le-ai oferit 50% din mintea lor înapoi “. – Geshe Michael Roach

E timpul să schimbi modul în care abordezi succesul tău financiar. E timpul să încerci ceva ce funcționează de fiecare dată.

Mai jos ți-am pregătit un ghid pdf introductiv pe subiectul: ”Cum să-ți crești afacerea folosind sistemul semințelor” care conține și ”Cele 46 de probleme în afaceri și soluțiile lor reale” plus 3 materiale video introductive despre cum se aplică Sistemul Diamond Cutter în gestionarea unei afaceri!

Succes!