Shopping Cart

No products in the cart.

Liber de datorii

Liber de datorii

Acceptă provocarea de 30 zile, dezvoltă-ți un nou obicei și eliberează-te de datorii!

30 zile pentru instalarea unor obiceiuri care te vor ajuta să elimini datoriile din viața ta și te vor proteja pe viitor de povara datoriilor

ff-top-arrow

Cum ai fi tu, liber de datorii?

A avea datorii poate fi un obstacol major în viață: de la sentimentul limitării de opțiuni, la emoții pregnante precum rușine, stres mental, stimă de sine scăzută sau chiar și umilință. A avea datorii poate fi precum o povară invizibilă pe care o cari tot timpul cu tine. 

Primul pas este să-ți dorești să te eliberezi de această povară. Dacă răspunsul este da, te așteptăm să te alături acestei provocări!

ff-bottom-arrow

Aplică o metodă care funcționează de fiecare dată!

Vei dobândi liniștea mentală că aplici un sistem eficient, care funcționează de fiecare dată. Un sistem corect, care este simplu și plăcut de pus în practică și care te ajută se te eliberezi de datorii.

Sistemul Diamond Cutter oferă o idee nouă și în același timp veche de mii de ani și importantă pentru manifestarea tuturor lucrurilor din viața ta. Se bazează pe adevărul imperturbabil al relației cauză-efect, că tot ceea ce ni se întâmplă vine din modul cum îi tratăm noi pe cei din jur.

 

 

 

Mai mult de atât, sistemul Diamond Cutter oferă o explicație clară despre cum anume ceea ce facem noi altora este stocat sub forma unei semințe în mintea noastră. Aceasta sămânță rodește în minte și apoi determină lucrurile, situațiile și oamenii pe care-i vedem în jurul nostru.

Dacă învățăm metoda prin care să plantăm și să îngrijim semințele potrivite, atunci avem puterea de a manifesta în viața noastră, orice vis ne dorim.

 

Îndrumătorii acestui program:

Octavian Baban

Octavian Baban

Îndrumător în Sistemul Șlefuitorului de diamante, începând din 2017

livia soare3

Livia Soare

Îndrumător în Sistemul Șlefuitorului de diamante, începând din 2017

Cum va decurge provocarea?

Vei parcurge 30 lecții care te vor ajuta să implementezi pas-cu-pas uneltele sistemului semințelor pentru a te ajuta să-ți redresezi finanțele. Lecția va conține atât o parte teoretică cât și o parte practică pe care o vei avea de făcut. 

Vei primi acces în platforma noastră on-line unde vom posta zilnic noua lecție și vei fi înștiințat pe mail imediat ce apare lecția.

Vom avea un grup pe facebook în care vom posta și acolo zilnic noile lecții și cu ajutorul căruia vom ține legătura pe toată perioada celor 30 de zile.

Vei primi zilnic o nouă misiune de făcut pentru a te elibera de datorii

Angajamentul de a te înscrie în această provocare te costă cât o seară la film, iar promisiunea noastră pentru tine este că dacă faci zilnic toate exercițiile, poți ajunge cu adevărat liber de datorii!

Standard

97 RON / o persoană
  • Acces în platforma de curs pentru o persoană
  • Grup privat pe Facebook
  • 30 lecții pe mail
  • Reducere

Partener 1+1

149 RON / 2 persoane
  • Acces în platforma de curs pentru 2 persoane
  • Grup privat pe Facebook
  • 30 lecții accesibile instant
  • Reducere

Imediat după confirmarea plății, vei primi acces în platforma on-line și în grupul de facebook, unde vei accesa lecțiile provocării începând din 9 martie!

Dacă alegi pachetul ”Partener 1+1”, poți adăuga adresa de email a partenerului tău în căsuța  în pagina de plată!

Livia-laur

Contact

Pentru orice alte întrebări despre Provocarea de 30 zile, o poți contacta pe Livia la livia@diamondsystem.ro sau la nr de telefon 0756433608