Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Karma Iubirii (carte audio)

Aceasta este o carte despre relații cum nu ai mai întâlnit vreodată. Răspunsurile celor 100 de întrebări provin din învățătura Șlefuitorului de diamante, una din cele mai vechi cărți tipărite din lume.

Karma Iubirii

100 De Răspunsuri Pentru Relația Ta – acum și în format audio!
Poți avea relația perfectă – dacă înveți cum să plantezi semințele karmice corecte. Și acest lucru îl vei descoperi în cele 100 de întrebări din carte.

Află povestea din spatele cărții!

Probabil că pe plan sentimental ai încercat toate metodele. Sau cel puțin ai încercat multe metode ca să găsești o relație care merge – și ce nu ai încercat personal oricum știi că nu merge, pentru că i-ai observat pe alții care au încercat. Prin urmare, cred că vei fi de acord cu mine când spun că dacă abordarea cărții „Karma iubirii” va da rezultate înseamnă că e vorba de ceva foarte diferit de tot ce ai încercat până acum. Și chiar este!

Da, poți avea orice partener dorești, orice relație dorești – dacă înveți cum să plantezi semințele karmice corecte. Și acest lucru îl vei descoperi în cele 100 de întrebări din carte. Vei învăța totul despre karma iubirii. Primul lucru pe care vreau să îl faci e să stai și să citești toată cartea, de la început până la sfârșit, chiar și părțile în care vorbim despre lucruri care poate nu te interesează acum. Sfatul meu e să revii apoi la întrebările care au legătură cu viața ta – și vei fi pregătit să pui în aplicare răspunsurile pe care le găsești în carte. E un sistem nou, un sistem complet nou, bazat pe legea cauzei și efectului. Dacă înțelegi însă cu adevărat acest sistem, el va funcționa de fiecare dată – tocmai din acest motiv este diferit de tot ce ai încercat până acum.

Din cuprinsul cărții:

🔹Cuvânt înainte
🔹 Cea mai importantă întrebare dintre toate
🔹 Cum să îl(o) găsim
🔹 Lipsa de timp
🔹 Angajamentele
🔹 Iubirea
🔹 Cum să trăim împreună
🔹 Despre sex, Partea întâi
🔹 Încrederea
🔹 Aspectul fizic
🔹 Comunicarea, Partea întâi
🔹 Stările de tensiune
🔹 Depresia
🔹 Alcoolul și drogurile
🔹 Comunitatea
🔹 Siguranța
🔹 O casă
🔹 Interese comune
🔹 Probleme cu somnul
🔹 Controlul
🔹 Rudele prin alianță
🔹 Egalitatea
🔹 Sexul, Partea a doua

🔹 Stima de sine
🔹 Distracția
🔹 O privire în viitor
🔹 Abuzul
🔹 Sprijinul emoțional
🔹 Fidelitatea
🔹 Egoismul
🔹 Mâncarea și greutatea corporală
🔹 Finanțele
🔹 În oraș cu prietenii
🔹 Comunicarea, Partea a doua
🔹 Dependența
🔹 Copiii
🔹 Religia
🔹 Sexul, Partea a treia
🔹 Obiceiurile monotone
🔹 Despărțirile
🔹 Pacea interioară
🔹 Fericirea
🔹 Cum să îmbătrânim împreună
🔹 Moartea
🔹 Lucruri mai înalte
🔹 Declarație de recunoștință

Ascultă bonus 3 capitole din carte!

Cum te ajută Karma Iubirii:

✓ descoperi cum poți aplica Cei Patru Pași ca să ai parte de relații împlinite
✓ înveți cum să folosești legile karmei ca să atragi partenerul ideal pentru tine, indiferent de vârstă, statut sau dificultățile cu care te confrunți
✓ înveți cum să plantezi semințele karmice pentru loialitate, angajament și iubire autentică
✓ afli cauzele monotoniei care se strecoară în viața sentimentală și cum le poți combate, păstrând frumusețea și intensitatea sentimentelor de la începutul relației
✓ preiei controlul asupra propriilor gânduri și emoții pentru o mai mare stabilitate în relația cu partenerul de viață

Despre Geshe Michael RoachGheshe Michael Roach a absolvit Magna Cum Laude Universitatea Princeton și este primul occidental din istoria de 600 de ani a Mânăstirii Tibetane Sera Mey care a fost recompensat cu titlul de Geshe sau Maestru în Budism.

El este, de asemenea, un învățător renumit care a ținut evenimente în întreaga lumea Și a împărtășit în mod constant această înțelepciune străveche cu peste 35.000 de oameni în fiecare an din peste 75 de orașe ale lumii, pentru a-i ajuta să obțină o viață fericită și de succes.

În această carte, Geshe Michael a scris 100 dintre cele mai obișnuite întrebări pe care le-a primit de la cuplurile din întreaga lume care doresc să aplice  această înțelepciune profundă din vremurile antice pentru relațiile lor. El prezintă apoi niște răspunsuri uimitoare, neașteptate și foarte eficiente la fiecare întrebare, extrase direct din sursele străvechi.
 
În cele 600 pagini, cartea ajunge la detalii incredibile privind pașii care sunt de făcut pentru a atinge fiecare obiectiv Și pentru a depăȘi orice provocare din relația ta. Există un index detaliat la final care te ajută să salvezi imediat timp prin faptul că te poți duce direct la problema ta specifică sau la obiectiv, fără să citești întreaga carte. Este un ajutor imediat pentru propriile tale nevoi personale.

Fie că obiectivul tău este să-ți găsești partenerul vieții tale, sau să îl păstrezi pe cel care îl ai deja, sau să fii cu adevărat fericit cu el pentru tot restul vieții – această carte a fost  apreciată ca fiind o binecuvântare de către sute de oameni din întreaga lume.

Comandă cartea audio!

Karma iubirii

83RON

Cartea Audio ”Karma iubirii
„100 Răspunsuri despre relația ta”
(peste 15 ore de material audio)

Întrebări frecvente:

Contact

Pentru orice întrebare ai despre carte, nu ezita s-o contactezi pe Livia!

Livia Soare

Livia Soare

Relații cu clienții


tel: 0756433608