Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Webinar ”Cum să distrugi blocajele financiare”

CUM SĂ DISTRUGI BLOCAJELE FINANCIARE

..și să fii protejat orice s-ar întâmpla
Eveniment Hibrid:📅 30 august | 🕡 18:00 – 20:30

Am participat la programul Seed System in 2017. Multe lucruri s-au schimbat de atunci. În primul rând mi-am dorit să obțin venit pasiv. Era unul dintre obiectivele mele de ani de zile. În ceva timp, acest lucru s-a concretizat la mine prin a genera o mica formă de venit pasiv și apoi o sursa mult interesantă pe care nici măcar nu o luasem în calcul. Mi-am dorit să am un business mai mare și prin care sa generez mai mult impact. Acum suntem 5 persoane full time în cadrul agenției și urmează să ne mărim chiar și în vremuri cu provocări.

Principiile Diamond Cutter sunt constant în mintea mea. Chiar dacă nu tot timpul aplic pas cu pas tehnicile respective, ele reprezintă pentru mine o busola ce îmi coordonează acțiunile.

Paul Ardeleanu

Paul Ardeleanu

PAUL ARDELEANU – ANTREPRENOR, AUTOR, SPECIALIST MARKETING

Sistemul Diamond Cutter

(sau sistemul semințelor #seedsystem)

… oferă o abordare nouă și în același timp veche de mii de ani pentru manifestarea tuturor lucrurilor din viața ta. Se bazează pe adevărul imperturbabil al relației cauză-efect, că tot ceea ce ni se întâmplă vine din modul cum îi tratăm noi pe cei din jur. Mai mult de atât, sistemul oferă o explicație clară despre cum anume ceea ce facem noi altora este stocat sub forma unei semințe în mintea noastră. Aceasta sămânță rodește în minte și apoi determină lucrurile și oamenii pe care-i vedem în jurul nostru.

Dacă învățăm metoda prin care să plantăm și să îngrijim semințele potrivite, atunci avem puterea de a realiza în viața noastră orice obiectiv ne propunem.

Ce vei afla în cadrul evenimentului:

Cum să ai parte de bani precum oxigenul și să scapi de grija fluxului financiar

Vei afla despre cei 4 Pași pentru perpetuarea unui tipar mental pe financiar

Principiul potențialului ascuns

Vei învăța cum poți aplica acest principiu în procedurile de gestionare ale afacerii tale

Eliminarea pierderilor financiare

Vei afla despre o metodă practică prin care poți dezactiva tiparele negative care te conduc în cicluri repetitive de crize financiare sau blocaje financiare

Tipare specifice pe financiar

Care sunt gândurile/faptele/acțiunile (semințele mentale) care generează datorii, pierderi financiare sau  blocaje în creșterea venitului și cum să le eviți.

🤝 Studii de caz

Vei afla direct din experiența unor studenți mai vechi ai sistemului semințelor cum au implementat aceste unelte în gestionarea finanțelor.

Workshop + Q&A

Vei avea ocazia să-ți faci un plan personalizat de punere în practica a uneltelor personalizat cu propria ta situație. Iar pe final vom avea și o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Cine te va însoți în acest webinar?

Octavian Baban

Octavian Baban

Fondator și îndrumător
Diamond System România

Inginer de pregătire, mereu mi-am dorit să descopăr un sistem care funcționează de fiecare dată în tot ceea ce-mi propun să realizez.

Din 2014 am luat contact cu Sistemul Șlefuitorului de diamante, iar acum am bucuria de a-i îndruma și pe alți oameni care își doresc să evolueze prin intermediul acestui sistem, să atingă performanță în cariera lor și să-și îndeplinească orice obiectiv își stabilesc.

Felician Solomon

Felician Solomon

Trainer & mentor
în sistemul semințelor

Fii exemplul pe care vrei să îl vezi în lume!- este rădacina credințelor lui. A deținut propria lui afacere, a lucrat în avocatură timp de 4 ani dar  inima lui se întorcea mereu la psihologie, dezvoltare personală și învățături străvechi. 

În septembrie 2020 a participat pentru prima dată la Sesiunea academică SCIM a colegiului din Sedona, pentru a deveni îndrumător în sistemul Diamond Cutter.

Livia Soare

Livia Soare

Trainer & mentor
în sistemul semințelor

Livia este  îndrumător acreditat în sistemul Șlefuitorului de Diamante. După ce a lucrat mulţi ani în domeniul juridic, în septembrie 2015 a descoperit principiile Şlefuitorului de Diamante, care au devenit un mod de viaţă şi care au au condus-o pas cu pas către descoperirea propriei misiuni în viaţă: aceea de a preda şi a duce mai departe aceste învăţături din sistemul Diamond Cutter.

Din 2016 este împlicată şi în organizarea evenimentelor şi a comunităţii  Diamond System Romania.

Title

Detalii Eveniment Hibrid:

Când?
🗓 Marți – 30 august, 🕖 ora 18:00 – 20:30
Vom avea 1 sesiune de aprox 1h30m, iar în a 2-a parte vom avea o sesiune de workshop cu studii concrete de caz.


Platformă + Locație:
Zoom Meeting (pentru vip) și Youtube (pentru Live online)
– vei primi linkul de conectare pe mail înainte de începerea webinarului

Adresa: București, Calea Victoriei 155, Bloc D1, Tronson 6, et 8 (pentru VIP Plus)

Rezervare loc

Alege-ți pachetul care ți se potrivește cel mai mult!

Live online

gratuit

Include:

  • Acces live pe youtube

VIP

97 RON

Include:

  • Acces live pe zoom
  • Posibilitate de a adresa întrebări
  • Acces la înregistrare

VIP +

127 RON

Include:

  • Ne vedem fizic la sediu (20 pers)
  • Interacțiune cu îndrumătorii
  • Networking
  • Acces la înregistrare

Contact

Dacă ai nevoie de orice înformație cu privire la acest webinar, nu ezita s-o contactezi pe Livia!0756433608