Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Din poveștile Șlefuitorilor: Răzvan Bucureasa

1.Ce provocare ai avut cu afacerea ta sau în viața personală când ai început să aplici sistemul semințelor?

Marea provocare a fost să conduc și sa cresc o afacere într-un domeniu despre care nu știam prea multe și momentul în care am decis să aplic sistemul semințelor a fost acela când unul dintre angajați a dorit să plece din echipă pentru a-și urma visul într-o altă țară.

2. Care sunt 2-3 frustrări/probleme legate de această provocare?

O “problemă” pe care am identificat-o legată de această provocare este că e nevoie de răbdare și un nivel de detașare cât mai mare de partea negativă a situației, dar care de fapt devine un foarte bun exercițiu mental pentru a te focusa pe semințele plantate și pe obiective.

3. Cum ți-au impactat afacerea și viața personală?

Practic (fără exagerare) în 2 luni de la aplicarea sistemului semințelor am avut parte de o germinație de toată frumusețea și anume de rața albastră cum îmi place mie să îi spun și anume de rezultate peste orice așteptări.

4. Când ai auzit de Sistemul Semințelor?

Dacă îmi amintesc bine, undeva în toamna lui 2015 am avut parte de primul contact cu sistemul semințelor, dar totul părea incredibil și a durat ceva până să pun în aplicare sistemul  e.g. cei 4 pași și să fac coffee meditation pe semințele plantate.

5. Care sunt 2-3 lucruri pe care le-ai făcut cu sistemul semințelor pentru a rezolva acea provocare sau a-ți îndeplini un obiectiv în direcția dorită?

Am plantat “semințe de cunoaștere” celor din jur, povestind despre sistemul semințelor și explicația pixului, 4 steps regulat pe orice provocare îmi ieșea în cale și coffee meditation la sfârșitul fiecărei zile pe semințele plantate.

6. Ce rezultate ai avut după ce ai integrat uneltele sistemului semințelor în munca ta?

Dacă vorbim despre business e destul de simplu sa cuantifici rezultatele deoarece se pot vedea în primul rând în cifre dincolo de orice alt indicator. Mai specific de când plantez semințe cu fiecare ocazie o întâlnesc pot spune că profitul companiei s-a triplat de la an la an.

7. Cum abordezi acum noile provocări sau obiective similare ajutându-te de uneltele sistemului semințelor?

După ce vezi, dar mai exact, după ce simți cu adevărat rezultatul semințelor si puterea sistemului semințelor totul devine aproape o rutină în a planta semințe bune  ori de câte ori ai ocazia, dar mai mult decât atât, poți “arde” sau dezactiva semințe proaste pe care le-ai plantat inconștient în trecut.

8. Cu ce te ocupi în prezent – descrie pe scurt produsele/serviciile tale

Din 2016 sunt managerul salonului Yanky Salon din Sibiu, iar din 2019 am devenit trainer acreditat la nivel european frizerie-coafor-colorimetrie.

Pe scurt mă ocup de forma, culoarea și starea de sănătate a părului minunaților clienți pe care îi servim cu întreaga echipă a salonului.

9. Unde te pot găsi oamenii (site, email, profil de FB)

Pentru produse www.yankysalon.ro este site-ul și magazinul online al salonului,

Pentru servicii: pe pagina de Facebook Yanky Salon Sibiu sau pe email:

Pentru contact direct pe e-mail: sau pe Fb & Ig: Răzvan Bucureasa

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!