Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Din poveștile Șlefuitorilor: Mihai Argăseală

1. Ce provocare ai avut cu afacerea ta sau în viața personală când ai început să aplici sistemul semințelor?

Dificultatea era sa ma adaptez pe o piata noua de fitness si pregatire sportiva din Bucuresti cu un serviciu care era nou si personalizat si sa inteleg cum il ofer oamenilor intr-un mod optim.

2. Care sunt 2-3 frustrări/probleme legate de această provocare?

Nu reuseam sa ajung la oamenii potriviti pentru serviciul meu si nu reuseam sa imi cresc cifra de afaceri.

3. Cum ți-au impactat afacerea și viața personală?

Pur si simplu mergeam cu frana de mana cand stiam ca pot sa merg cu viteza 4-5…

4. Când ai auzit de Sistemul Semințelor?

Am auzit de Sistemul Semintelor in 2014 de la Octavian Baban, cand ne-a explicat cum tiparele mentale ne determina absolut tot ce experimentam in viata noastra, de la business la relatii, la absolut tot.

5. Care sunt 2-3 lucruri pe care le-ai făcut cu sistemul semințelor pentru a rezolva acea provocare sau a-ți îndeplini un obiectiv în direcția dorită?

Am ajutat alti antrenori sa obtina cunoastere si know-how ca sa avanseze in cariera lor si sa poata ajuta mai multi oameni, si am ajutat cu serviciile mele pe cei care nu si le puteau permite financiar, insa i-am responsabilizat pentru a le implementa.

Pe langa acestea am gasit si 1-2 organizatii care ajutau oamenii prin miscare, meditatie si metode holistice si le-am setat o donatie lunara pentru o perioada de timp.

6. Ce rezultate ai avut după ce ai integrat uneltele sistemului semințelor în munca ta?

Nu dupa mult timp, au inceput sa apara tot felul de oportunitati care ma ajutau sa cresc, sa invat lucruri noi despre cum sa ma organizez in business si cum sa ajung la mai multi oameni.

Lucrurile s-au intamplat natural, fara sa depun foarte mare efort pentru a le obtine si mi-am dat seama ca ele sunt roadele semintelor pe care le-am plantat.

7. Cum abordezi acum noile provocări sau obiective similare ajutându-te de uneltele sistemului semințelor?

Incerc mai intai sa identific care este de fapt obstacolul care imi apare in fata, ma uit la ce am de invatat si unde am nevoie de mai multa pregatire ca sa il pot depasi dar lucrez si la semintele care trebuie sa le plantez ca sa vad lucrurile pozitive in relatie cu provocarea.

8. Cu ce te ocupi în prezent – descrie pe scurt produsele/serviciile tale

Ajut oamenii sa isi securizeze corpul impotriva durerilor, accidentarilor si restrictiilor articulare si sa se miste mai bine in sport sau activitatile fizice pe care le fac.

Metoda pe care o folosesc este o abordare holistica a stilului de viata, care apartine de Institutul CHEK – Corrective Holistic Exercise Kinesiology. Abordez fiecare individ prin prisma a 6 piloni fundamentali de sanatate: odihna si relaxare, dieta, hidratare, respiratie, miscare si gandire corecta. 3 dintre acestia sunt Yin, iar ceilalti 3 sunt predominant Yang. Prin echilibrarea lor putem ajunge sa redobandim o stare de bine si vitalitate care sa ne ajute in tot ceea ce vrem sa facem.

9. Unde te pot găsi oamenii (site, email, profil de FB)

www.mihaiargaseala.ro

https://www.facebook.com/MihaiArgaseala
https://www.instagram.com/mihai_argaseala_elevateperform/

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!