Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Ce reprezintă datoriile pentru tine?

În prima jumate a lunii aprilie vom aborda un subiect relevant pentru mulți dintre noi: ”A fi liber de datorii”. Vom face acest lucru printr-o provocare practică de 30 zile în care vom lucra pe acest domeniu.

După cum probabil te-ai obișnuit până acum, Sistemul Diamond Cutter oferă un set de untele foarte specifice și concrete pentru a lucra pe cele 5 mari domenii de interes pentru viața unui om.

În ce privește libertatea financiară, există o provocare specifică legată de datorii. Plecând de la ce reprezintă ele pentru tine, care sunt stările mental-emoționale asociate cu acest termen, până la rezultatele imediate pe care le aduc în viața ta și a celor din jurul tău.

Această provocare va începe pe 12 aprilie și va dura 30 zile și se adresează tuturor. Fie că ești angajat, antreprenor sau freelancer, principiile sunt aceleași. Așa cum am mai amintit în trecut, este bine să aplici acest sistem fie pe un vis pe care ți-l dorești, sau pe o provocare de care vrei să scapi. Iar dacă visul este să scapi de provocare, cu atât mai bine trebuie să începi de la această provocare aplicare sistemului.

Mai multe detalii despre cum va avea loc provocarea de 30 zile ”Liber de datorii” poți afla urmărind materialul video de mai jos.

Pentru a participa și a ne ajuta să realizăm o provocare relevantă pentru tine, te invit să ne răspunzi la una din întrebările de mai jos în comentariile acestui articol!

Care este percepția pe care o ai despre ”datorii”?

Care este pentru tine cea mai mare provocare când vine vorba despre datorii?

Ce percepție ai la nivel mental, emoțional și ce rezultat concret experimentezi atunci când ai sau ai avut datorii?

https://www.facebook.com/slefuitoruldediamante/videos/1660955214047947/

 

Iar peste o săptămână revenim cu noi detalii despre cum va decurge provocarea. Scopul este să implementezi obiceiul în lucru cu acest sistem (cu tiparele mentale) pentru a te elibera de toate datoriile tale.

Odată implementat obiceiul, mai devreme sau mai târziu, rezultatul vine sigur.

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!