Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cum să supraviețuiești în afaceri după COVID

Un mare atu al Sistemului Șlefuitorului de diamante, este universalitatea lui. În episodul de azi din Matinalul ”Pomul cu piersici”, avem 2 invitați practicieni și îndrumători ai acestui sistem din 2 părți diferite ale lumii: din Mexic și din China. Nu contează zona din care vii sau mediul în care îți desfășori munca. Principiile semințelor sunt universale și se aplică în același fel.

Întrebarea din episodul 74 are 2 părți:

  1. Cum pot redresa profitul afacerii deoarece a scăzut pentru că suntem forțați să oferim multe produse la discount?
  2. Cum să supraviețuiesc în afaceri după COVID?

Discuția despre ”supraviețuire” nu este benefică pe termen lung. Așadar în răspunsul acestei întrebări, vei afla de ce intenția aplicării acestui sistem nu ar trebui să se rezume doar la supraviețuire, ci la evoluție dincolo de condițiile de supraviețuire.

Află răspunsul pe baza sistemului semințelor în acest episod!

https://www.youtube.com/watch?v=1rgEVKqJLrI

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!