Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Cele 4 Puteri Pentru Eliminarea Obstacolelor în Pasiunea Ta

În episodul 7 din seria noastră introductivă DCI 2 “Talent, Pasiune, Vocație” discutăm despre cum poți elimina obstacolele ce te opresc să-ți trăiești pasiunea. Și pentru asta amintim cea mai eficientă unealtă din sistemul Diamond Cutter, anume, cele 4 puteri pentru eliminarea tiparelor negative.

Cele 4 puteri sunt:

  1. Puterea fundației. Îmi aduc aminte de unde vine realitatea, de faptul că nu există în exteriorul meu ceva care mă oprește să-mi trăiesc pasiunea, în schimb tot ceea ce experimentez eu momentan vine dintr-un tipar (sau mai multe) care mă forțează în acest moment să văd realitatea în acest fel.
  2. Puterea regretului inteligent. Fără să mă simt vinovat, regret că în trecut am perpetuat tipare mentale negative, prin faptele, vorbele și gândurile mele. În ceea ce privește lipsa pasiunii în munca mea, 2 din cele mai importante tipare negative perpetuate au fost: 1) lipsa încrederii față de acțiunile celor din jur care treceau printr-o etapă de tranziție în viața lor și 2) invidia față de succesul altora, în special atunci când cineva se bucura când face un lucru din pasiune.
  3. Puterea reținerii. Mă angajez ca o perioadă de timp (cât mă simt eu confortabil) să nu mai perpetuez aceste tipare negative prin faptele. vorbele și gândurile mele.
  4. Puterea antidotului. Pentru a echilibra efectul tiparelor mentale, voi fi atent să perpetuez exact opusul celor negative ce m-au împiedicat să-mi urmez pasiunea până acum. Adică, voi fi foarte atent la colegii de birou pentru a putea oferi suport celor ce au nevoie să treacă la o nouă etapă în cariera lor sau într-o activitate ce ei vor s-o facă. Totodată, un antidot foarte puternic, este să mă gândesc la potențialul ascuns al lucrurilor, la faptul că nici un lucru și nicio activitate nu funcționează de la sine. ci 100% din prisma felului cum o percep eu.

[thrive_link color=’blue’ link=’https://test.diamondsystem.ro/business-training’ target=’_self’ size=’medium’ align=’aligncenter’]Află mai multe detalii despre evenimentul “Talent, Pasiune, Vocație” din 20-21 Septembrie ![/thrive_link]

Spor la grădinărit !

 

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Înscrie-te și urmărește cele 7 lecții video despre unelte sistemului semințelor.

Așteaptă puțin te rog!

Felicitări!

Te-ai înscris. Verifică-ți te rog adresa de mail pentru confirmare!

Deasemenea, verifică și directorul SPAM și adaugă-mi adresa în lista ta de contacte!