20 Septembrie
WEBINAR GRATUIT

ARTA IMAGINAȚIEI
Cum să fii mai creativ și inovator în era digitală

Tehnici pentru adevărata cauză a creativității și inovației

Contextele în continuă schimbare, cer soluții creative pentru a prospera

✔️ Îți dorești să-ți crești adaptabilitatea la situațiile în schimbare și să fii pregătit să profiți de noi oportunități


✔️ Vrei să-ți crești încrederea în sine, să-ți îmbunătățești felul cum te exprimi și dezvoltarea personală în general. Astfel poți atinge oricare dintre obiectivele tale mai ușor și fără stres.

✔️ Dacă munca ta îți cere să fii în mod constant creativ și să vii cu idei noi (ex. om de marketing, creator de conținut, publicitate, arte, antreprenor, autor, etc), vei înțelege cum să ai parte de creativitate la cerere, oricând ai nevoie.

✔️ Vrei să aduci un beneficiu general în societate, fie în domeniul tehnologiei, artei sau în alte domenii. A fi constant creativ în munca ta îți permite să fii cu un pas înaintea valului către care se îndreaptă societatea și să creezi contexte favorabile pentru creșterea ta și a celor din jurul tău.


DACĂ AȘ PUTEA SĂ TE ÎNVĂȚ SĂ FII CREATIV 24/7 ?


Creativitatea este scânteia care transformă obișnuitul în extraordinar. Este un dans al imaginației și inovației, o simfonie a originalității care nu cunoaște limite.

Într-o lume care prosperă din inovații, este important să cultivăm creativitatea. Ne dorim crearea unui mediu care încurajează puncte de vedere diferite. Este vorba despre cultivarea unei culturi care prețuiește curiozitatea, experimentarea și asumarea riscurilor. Când creativitatea înflorește, are puterea de a transforma industriile, de a redefini normele și de a revoluționa modul în care interacționăm cu lumea.

Ce s-ar întâmpla dacă ar exista o modalitate de a fi mereu creativ, nu prin muncă persistentă și grea – ci prin ușurință și bucurie, bucurându-se de proces?

Vă voi împărtăși acest sistem în cadrul webinarului. Vei descoperi o metodă unică care te va ajuta să devii creativ și plin de resurse.

5 lucruri despre Geshe Michael Roach

  • A absolvit universitatea din Princeton și a primit medalie din partea președintelui Statelor Unite
  • Primul vestic care a primit gradul de Geshe după 25 de ani de studiu al filosofiilor antice în cadrul Mănăstirii Sera May din munții Himalaya.
  • A aplicat aceste învățături pentru a construi cea mai mare companie de bijuterii din SUA, care a ajuns la vânzări anuale de $250 000 000 și care fost achiziționată în 2009 de Warren Buffet.
  • Cartea sa ”Șlefuitorul de diamante” a devenit bestseller internațional. A fost tradusă în 25 de limbi, cu vânzări de peste 3 000 000 de exemplare.
  • Din 2010, compania sa , Institutul Diamond Cutter (DCI) învață oameni din peste 35 de țări cum să aplice învățăturile străvechi pentru a crește afaceri solide, a avea cariere și relații împlinite.

Înscrie-te gratuit! WEBINAR LIVE DURATA 1h 30m

Întrebări frecvente