”Nu mai alerga după partener, plantează-l !” – Geshe Michael Roach.
Sistemul Diamond Cutter este simplu, plăcut de pus în practică, funcționează de fiecare dată, te ajută să-ți îndeplinești obiectivele și în același timp îi ajută și pe cei din jur.

Webinar LIVE

4 Pași simpli pentru o relație împlinită

🗓 Miercuri, 21 octombrie 🕢 ora 18:30

Fiecare om trăiește în centrul unei vaste rețele de relații. Avem relații cu o mulțime de oameni, începând cu relația de cuplu, cu toți membrii familiilor noastre, relațiile profesionale, chiar și cu străinii pe care îi întâlnim zi de zi la magazin sau când ne conducem mașina. Și toate aceste relații decid în fapt cine suntem noi și determină gradul nostru de fericire. Ele ne motivează către aspectele pozitive ale vieții și ne determină să facem fapte bune.

Același concept este adevărat și pentru relația de cuplu. Arta de a construi relații este aspectul care face diferența dintre o relație împlinită și una neîmplinită.

În acest context, prezentul eveniment ne ajută să gestionăm elementele de bază pentru o relație reușită cu un partener/(ă) potrivit/(ă) pentru tine.

Cele 4 obiective ale unei relații împlinite sunt: 

1️⃣ Cum să găsești partenerul potrivit
2️⃣ Cum să rămâneți împreună
3️⃣ Cum să fiți fericiți împreună
4️⃣ Cum să fiți un exemplu pentru cei din jur

Ce vei afla participând la webinar?

🔰 Ce înseamnă să ai relații împlinite

Cum să începi să ai relații împlinite cu toți cei din jur, acasă (cu familia și copiii), cât și la birou (colegii, clienții, furnizorii).

🔰 Cum să păstrezi partenerul (i) alături de tine

Vei afla ce face ca o relație să dăinuiască în timp.

🔰 O metodă sigură de a avea parte de parteneri perfecți

Fie că vorbim de relații personale sau relații profesionale, ai nevoie de o metodă care funcționează de fiecare dată pentru a întâlni parteneri perfecți pentru tine. Vei învăța de ce Sistemul Diamond Cutter funcționează de fiecare dată în atingerea obiectivelor tale.

🔰 Cum să întâlnești parteneri perfecți 

Vei înțelege cum să aplici acest sistem și a avea parte de liniște mentală cu privire la relațiile care vor înflori în viața ta.

Despre Sistemul
Diamond
Cutter

Sistemul Șlefuitorului oferă o idee nouă și în același timp veche de mii de ani și importantă pentru manifestarea tuturor lucrurilor din viața ta. Se bazează pe adevărul imperturbabil al relației cauză-efect, că tot ceea ce ni se întâmplă vine din modul cum îi tratăm noi pe cei din jur. Mai mult de atât, sistemul Șlefuitorului oferă o explicație clară despre cum anume ceea ce facem noi altora este stocat sub forma unei semințe în mintea noastră. Aceasta sămânță rodește în minte și apoi determină lucrurile și oamenii pe care-i vedem în jurul nostru.

Dacă învățăm metoda prin care să plantăm și să îngrijim semințele potrivite, atunci avem puterea de a manifesta în viața noastră, orice vis ne dorim. 

Gazdele tale:

Octavian Baban

Octavian Baban

Îndrumător în Sistemul Diamond Cutter

Inginer de pregătire, mereu mi-am dorit să descopăr un sistem care funcționează de fiecare dată în tot ceea ce-mi propun să realizez.

Așa am ajuns să studiez în 2014 Sistemul Șlefuitorului de diamante, iar acum, să am bucuria de a-i îndruma și pe alți oameni care își doresc să evolueze pe toate planurile.

Livia Soare

Livia Soare

Îndrumător în Sistemul Diamond Cutter

Livia este  îndrumător acreditat în sistemul Șlefuitorului de Diamante. După ce a lucrat mulţi ani în domeniul juridic, în septembrie 2015 a descoperit principiile Şlefuitorului de Diamante, care au devenit un mod de viaţă şi care au au condus-o pas cu pas către descoperirea propriei misiuni în viaţă: aceea de a preda şi a duce mai departe aceste învăţături din sistemul Diamond Cutter. Din 2016 este împlicată şi în organizarea evenimentelor şi a comunităţii  Diamond System Romania.

Recomandă şi prietenilor acest Webinar despre relații!

Înscrie-te chiar acum și află cum poți aplica cei 4 pași simpli pentru o relație împlinită!

🗓 Miercuri, 21 octombrie 🕢 ora 18:30