Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

Uneltele de bază din sistemul semințelor

Cum să-ți îndeplinești obiectivele folosind sistemul semințelor (#seedsystem)
Serie introductivă în 7 Lecții VIDEO

Te salut, sunt Octavian Baban

În urma cu mai bine de 10 ani, cariera mea a trecut printr-o transformare de 180 de grade.

Inginer de pregătire, mereu mi-am dorit să descopăr un sistem care funcționează de fiecare dată în tot ceea ce am nevoie și-mi propun să realizez. Pur și simplu nu mă mulțumeam cu fel și fel de metode care nu aveau o coerență bazată pe gândire limpede, iar eficacitatea lor era doar de pe bază de efort și speranță.

Aveam nevoie de un sistem, de o metodologie care să funcționeze atât pentru obiectivele personale ce le aveam de îndeplinit, cât și cele profesionale. Pe lângă un sistem funcțional, mi-am dorit un sistem care să fie în acord cu principii etice și de merit la care orice om aspiră într-o oarecare măsură.

Așa am ajuns să studiez în 2014 Sistemul Șlefuitorului de diamante (sau Sistemul semințelor), iar din 2017 am devenit trainer acreditat al acestui sistem în cadrul Colegiului de Management din Sedona. 

Motivul pentru care am rezonat 100% cu sistemul semințelor a fost și faptul că dacă începi să-l aplici corect, este plăcut de pus în practică, transformarea ta ca persoană este inevitabilă, iar în același timp poți contribui concret și la transformarea celor din jurul tău (colegi, colaboratori, familie, prieteni și cei pe care îi servești prin munca ta).

La putin timp după ce am început să fac public și în Romănia acest sistem al semințelor, au început să rodească și semințele mele pentru o nouă carieră. Un prim grup de studenți m-au încurajat să-mi deschid firmă și să continui să continui activitatea de a preda și a susține pe cei care vor să-l aplice în viața și afacerile lor.

Iar de atunci continui să studiez, să practic și să predau din ce am înțeles cel mai mult, alături de mentorii acestui sistem care m-au susținut să continui această muncă.

Serie introductivă în 7 lecții

Tiparele mentale stau la baza oricărui obiectiv. Fără a fi conștient de ce ai de făcut la nivel de tipare mentale, îndeplinirea obiectivelor după metode strict convenționale funcționează doar uneori. Începând să aplici acest sistem în munca ta, elimini nesiguranța și incertitudinea oricărei activități.

Odată ce înțelegi cum funcționează tiparele mentale (sau semințele mentale) și începi să pui la un loc toate elementele și condițiile necesare în viața ta, transformarea rodește în mod automat. Vei afla în seria introductivă despre cele mai importante unelte ale sistemului semințelor, cu ajutorul cărora poți da startul oricărui obiectiv:

▶️Lecția 1 – Cele 5 obiective
(15m02s)

Statistic vorbind , la nivel mondial, orice persoană are nevoie de minim 5 obiective pentru a avea o viață împlinită. Vei afla în această lecție care sunt cele 5 obiective importante.

▶️Lecția 2 – Starea potrivită pentru studiu și practică
(13m03s)

Înainte de a porni la drum cu studiul și practica sistemului semințelor, ai nevoie de o stare sau dispoziție specifică. Discutăm despre cum poți identifica această stare și cum se poate aplica în cazul unui obiectiv important al tău.

▶️Lecția 3 – Principiul vacuității
(17m57s)

Acesta este principiul de bază de la care pornește toată practica în sistemul semințelor. Înțelegerea corectă a acestui principiu te ajută să realizezi apoi potențialul ascuns al oricărui context și să dobândești încredere că obiectivele tale sunt posibile.

▶️Lecția 4 – Cei 4 pași pentru îndeplinirea unui obiectiv
(16m50s)

Afli despre metoda celor 4 pași pentru perpetuarea tiparelor necesare obiectivului tău. Aceasta este metoda care face ca orice sistem folosești deja în afacerea sau munca ta să funcționeze cu succes.

▶️Lecția 5 – Eliminarea obstacolelor prin cele 4 puteri
(20m24s)

În orice demers avem de făcut, mai devreme sau mai târziu ne vom întâlni și cu obstacole (piedici). Metoda de eliminare a obstacolelor este cât se poate de practică și te ajută să avansezi rapid către rezultatul dorit.

▶️Lecția 6 – Corelații cauză-efect
(19m53s)

O tematică importantă din sistemul semințelor, o reprezintă deprinderea gândiri în termeni de cauză și efect. Acest lucru te va ajuta să identifici rapid care sunt semințele cele mai potrivite pe care să-ți pui atenția și pe care să le monitorizezi.

▶️Lecția 7 – Legile semințelor mentale
(20m38s)

Vei afla despre cele 4 legi ale semințelor mentale și cele 4 flori sau moduri de rodire. Studiul și practica lor asociată cu celelalte unelte te vor ajuta să aplici eficient sistemul și să recunoști când începe să funcționeze în viața și munca ta.