Shopping Cart

No products in the cart.

Provocarea de 30 zile: ”Relații împlinite”

Provocarea de 30 zile

RELAȚII ÎMPLINITE

Cum plantezi o relație de care ai nevoie

După ce am terminat provocarea ”Liber de datorii” din luna mai, am făcut un sondaj despre care ar fi următoarea provocare pe care ar fi bine s-o demarăm.

Cu majoritate de voturi a ieșit subiectul: Relații împlinite.

Relațiile sunt un subiect relevant pentru toată lumea mereu, fie că vorbim despre relații personale, sau profesionale.

Majoritatea obstacolelor se încadrează în cele 4 obiective ale unei relații:

 1. 1. să găsim partenerul(a) potrivit(ă)
 2. 2. să-l păstrăm alături
 3. 3. să fim fericiți împreună
 4. 4. să schimbăm lumea împreună

 

Ce este de reținut, este că sistemul Diamond Cutter când se aplică, se începe de la cel mai relevant obstacol sau cel mai mare vis al tău cu privire la relații. Acesta este și scopul unei astfel de provocări de 30 zile, să înveți cum să faci pașii necesari ai acestui sistem, sub formă de obicei zilnic.

Pe măsură ce tiparele mentale încep să se schimbe, tot așa survine și schimbarea în relațiile tale. E nevoie de un prim succes, oricât de mic ar fi pentru a te ține de obiceiul grădinăritului tiparelor mentale.

Nu contează sezonul în care ne aflăm, că e de muncă sau că e vacanță, mereu ai nevoie de relații împlinite cu cei din jur. Fie că îți dorești o relație personală nouă, sau să îmbunătățești o relație pe care deja o ai (cu familia, cu copii, cu colegul sau șeful de la birou), în cadrul provocării de 30 zile vei avea ocazia să schimbi ceva în acest sens. Așadar credem că luna iulie este numai potrivită pentru a lansa o astfel de provocare.

Despre Sistemul Diamond Cutter

Sistemul Diamond Cutter oferă o idee nouă și în același timp veche de mii de ani și importantă pentru manifestarea tuturor lucrurilor din viața ta. Se bazează pe adevărul imperturbabil al relației cauză-efect, că tot ceea ce ni se întâmplă vine din modul cum îi tratăm noi pe cei din jur. Mai mult de atât, sistemul DCI oferă o explicație clară despre cum anume ceea ce facem noi altora este stocat sub forma unei semințe în mintea noastră. Aceasta sămânță rodește în minte și apoi determină lucrurile și oamenii pe care-i vedem în jurul nostru.

Dacă învățăm metoda prin care să plantăm și să îngrijim semințele potrivite, atunci avem puterea de a manifesta în viața noastră, orice vis ne dorim, inclusiv o relație împlinită care să ne ajute să evoluăm. Numele Institutului Diamond Cutter își are originile în străvechea scriere intitulata “Sutra Șlefuitorului de Diamante”. Este cea mai veche carte tipărită din lume și se găsește în multe țări din Asia.

Vei dobândi liniștea mentală că aplici un sistem eficient, care funcționează de fiecare dată. Un sistem corect, care este simplu și plăcut de pus în practică și care te ajută să ajungi de fiecare dată la rezultat.

MG_5524-copy-960x640
cover (1)

Cei mai de succes oameni din lumea asta recunosc importanța relațiilor împlinite

”Vrei să te asociezi cu acel gen de persoane care te inspiră să fii ca ele. Vei evolua în acea direcție apoi”, ”Cea mai importantă persoană în acest sens este partenerul de cuplu. Nu pot exprima în cuvinte cât de important este acest lucru” - Warren Buffet

Facebook COO Sheryl Sandberg, a cărei avere netă este estimată la 1.3 miliarde $ are o perspectivă similară: ”Cred cu adevărat că cea mai importantă decizie pe care o femeie are de făcut pentru cariera ei, este dacă va avea un partener de viață și cine va fi acel partener...”

Pentru mine o relație este foarte importantă. Pot pierde bani, dar nu pot pierde o relație. Testul este ca la finalul unei conversații sau negocieri, ambii parteneri să zâmbească. - Sunil Mittal

Al 3-lea om dintre cei mai bogați din lume afirmă că cea mai mare decizie a vieții tale este cu cine alegi să te însori. Warren Buffet

Ce vei primi dacă te înscrii în provocare

30 de lecții și misiuni pe tematica relațiilor

Timp de 30 zile vei primi câte o lecție pe zi în format video sau text, toate cu scopul de a implementa treptat unelte Sistemului Diamond Cutter

Buddy System

Vei avea asociat un partener/sponsor de lucru, pentru susținere reciprocă în îndeplinirea misiunilor.

Suport din partea îndrumătorilor

Pe toată perioada provocării vei avea parte de îndrumare pe grupul de suport din partea îndrumătorilor.

Acces în platformă

Vei avea acces în platforma on-line și grup privat pe Facebook unde vei putea discuta pe marginea lecțiilor din program și te vei putea conecta cu ceilalți participanți.

Cum va decurge provocarea?

Vei primi acces la 30 lecții în format video și scris. Lecția va conține atât o parte teoretică cât și o parte practică pe care o vei avea de făcut.

Vei primi acces în platforma noastră on-line unde sunt toate lecțiile postate.

Există și un grup privat pe facebook în care te poți înscrie și primi feedback din partea îndrumătorilor sau a celorlalți participanți la această provocare.

Cei care aplică deja Șlefuitorul de diamante în relații

Această metodă se mai deosebeşte într-un fel de toate celelalte reţete: este uşoară şi distractivă. Este o metodă în care nu simţi presiunea de a căuta pe cineva, mai degraba eşti în postura în care ştii că cineva vine în întâmpinarea ta – şi asta este o postură măgulitoare.” 

- Corina Bega, CEO - Leadscipline

Această modalitate de a planta partenerul conștient, face inclusiv ca și întâlnirea cu el să fie deosebită/diferită”

 • Nicoleta Moisa - Etoile Models.

Modurile „tradiționale” prin care oamenii își găsesc un partener/(ă) pot fi extrem de consumatoare si frustrante, mai ales daca le-ai încercat pe toate si ai văzut unde te-au dus. Practic, îți faci cel mai mare serviciu ție, si astfel ai ocazia să creezi în viața ta ceva, similar cu ceea ce tu ai fost capabil să oferi, dar se întoarce înapoi la o scara mai mare, si asta e minunat.

- Gabriel Stoica, Inginer IT

Ceasca de cafea

Angajamentul de a te înscrie în această provocare te costă cât o seară la film, iar promisiunea noastră pentru tine este că dacă faci zilnic toate exercițiile, poți implementa noile obiceiuri care în timp te vor ajuta să ai parte de relații împlinite.

Alege pachetul care ți se potrivește!

Standard

97 RON / o persoană
 • Acces în platforma de curs pentru o persoană
 • Grup privat pe Facebook
 • 30 lecții pe mail
 • Reducere

Partener 1+1

149 RON / 2 persoane
 • Acces în platforma de curs pentru 2 persoane
 • Grup privat pe Facebook
 • 30 lecții pe mail
 • Reducere

Imediat după confirmarea plății, vei primi acces în platforma on-line și în grupul de facebook, unde vei accesa lecțiile provocării.

Iată ce zic cei care deja au aplicat acest sistem

Testimonial
Această metodă se mai deosebeşte într-un fel de toate celelalte reţete: este uşoară şi distractivă. Este o metodă în care nu simţi presiunea de a căuta pe cineva, mai degraba eşti în postura în care ştii că cineva vine în întâmpinarea ta – şi asta este o postură măgulitoare.”

Corina Bega,, Leadscipline

Testimonial
Această modalitate de a planta partenerul conștient, face inclusiv ca și întâlnirea cu el să fie deosebită/diferită”

— Nicoleta Moisa

Testimonial
“Modurile „tradiționale” prin care oamenii își găsesc un partener/(ă) pot fi extrem de consumatoare si frustrante, mai ales daca le-ai încercat pe toate si ai văzut unde te-au dus. Practic, îți faci cel mai mare serviciu ție, si astfel ai ocazia să creezi în viața ta ceva, similar cu ceea ce tu ai fost capabil să oferi, dar se întoarce înapoi la o scara mai mare, si asta e minunat..”

— Gabriel Stoica, Inginer IT

Întrebări frecvente

livia-soare

Contact

Pentru orice întrebări ai legate de provocare, nu ezita s-o contactezi pe Livia la

livia@diamondsystem.ro

0723006877