15 – 18 ianuarie
MARATON ON-LINE GRATUIT

CUM SĂ TRANSFORMI PROBLEMELE ÎN MARI OPORTUNITĂȚI DE CREȘTERE

folosind sistemul străvechi al tiparelor mentale

vremurile dificile
crează oameni puternici


Există multe strategii prin care poți încerca să-ți îndeplinești toate sarcinile zilnice: realizarea listelor de sarcini, prioritizarea, combinarea mai multor activități pentru a fi mai eficient.

Dar totuși, chiar și cu toate aceste trucuri, suntem adesea copleșiți și stresați pentru că ceva nu merge așa cum ne-am planificat.

Soluțiile convenționale la probleme nu funcționează, iar în subconștient știm asta. Dar, în lipsa altor opțiuni, ne zbatem zilnic în căutarea banilor, a succesului, a respectului.

Acest lucru duce la stres și epuizare și nimeni nu poate garanta că rezultatul se va ridica la înălțimea așteptărilor. Mai ales în contextul schimbărilor globale.

Dar dacă putem trăi din abundență fără lupte și si fără dezamăgiri? Dacă există un sistem care vă permite să creați soluții personalizate, bunăstare și un mediu în care toată lumea este fericită?

Îți voi împărtăși cu plăcere acest sistem într-un webinar gratuit. Vei descoperi o metodă unică care să te ajute să acționezi mai inteligent, să devii mai creativ și să creezi noi resurse în loc să concurezi pentru ele.

În acest curs video gratuit, vă voi împărtăși un cadru din surse antice care vă poate ajuta să schimbați radical modul în care gândiți problemele.

Veți învăța un mod unic de a transforma problemele în oportunități

5 lucruri despre Geshe Michael Roach

  • A absolvit universitatea din Princeton și a primit medalie din partea președintelui Statelor Unite
  • Primul vestic care a primit gradul de Geshe după 25 de ani de studiu al filosofiilor antice în cadrul Mănăstirii Sera May din munții Himalaya.
  • A aplicat aceste învățături pentru a construi cea mai mare companie de bijuterii din SUA, care a ajuns la vânzări anuale de $250 000 000 și care fost achiziționată în 2009 de Warren Buffet.
  • Cartea sa ”Șlefuitorul de diamante” a devenit bestseller internațional. A fost tradusă în 25 de limbi, cu vânzări de peste 3 000 000 de exemplare.
  • Din 2010, compania sa , Institutul Diamond Cutter (DCI) învață oameni din peste 35 de țări cum să aplice învățăturile străvechi pentru a crește afaceri solide, a avea cariere și relații împlinite.

Alătură-te maratonului !

Din 15 -18 ianuarie, în fiecare zi la ora 7:00 lecția + webinarul 7pm – 9pm.

Înscrie-te pentru a primi acces  gratuit! 3 LECȚII VIDEO WEBINAR 80 MINUTE

Întrebări frecvente

Shopping Cart

No products in the cart.