Shopping Cart

No products in the cart.

Credibilitate aplicată

O lecție importantă pentru mine cu privire la ultimii 2 ani, fost practica credibilității. În toată acestă perioadă am fost supuși cu toții unui asalt continuu de informații mai mult sau mai puțin relevante pentru evoluția noastră.


Evident, subiectul general a fost despre sănătate. Dar plecând de la acestă tematică, s-au generat multe alte sfaturi în toate domeniile. La fel, unele bune de luat în seamă, altele prea puțin relevante.

Așa că am resimțit mai mult ca oricând să tai prin zgomotul creat, să am parte de informații de calitate, relevante, aplicabile în contextul actual. La îndemnul lui Alex Malureanu, am făcut o lecție pe platforma de e-learnig LIVRESQ, în care am detaliat cum putem avea parte de credibilitate în viața și munca noastră, dar și cum să fim noi credibili la rândul nostru… atunci când situația o cere.

Acest material este împărțit în câteva secțiuni principale:

1. Importanța credibilității în cariera ta, afacerea ta și viața ta

2. Metodă euristică de apreciere a credibilității unei persoane

3. Cum să devii mai convingător atunci când ții prezentări.

Lecția întreagă de pe platforma Livresq o găsești aici.

Hai să ai parte de informații relevante (la fix) pentru tot ce-ți propui în acest an!

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!