Shopping Cart

No products in the cart.

Calea Regilor

De fiecare dată când studiem un nou nivel al cursurilor DCI, extragem exemple străvechi ale liderilor care au aplicat aceste principii în trecut.
În cursul despre Arta Gestionării Timpului, o mulțime de idei şi concepte care au fost incluse în cadrul materialului s-a bazat pe modelul regilor și al înțelepților antici: ceva ce ne place să numim “Calea Regilor.”

În ceea ce ne privește gestionarea timpului, orice mare lider care a condus un regat s-a folosit de 2 atuuri principale. Primul fiind un sfătuitor din sfera mistică pe care l-a avut aproape. Iar al doilea fiind calea cu cele 3 principii.

Cele 3 principii ale căii regilor sunt:


1) Renunțarea
Viața este dificilă, iar înțelepciunea ne poate ajuta mult în a renunța la ce nu funcționează. Regii nu au renunțat la activitățile lor (fiind multe), dar au înțeles pe care să le abandoneze și pe care să le perpetueze.

2) Înțelepciunea

Acțiunile au rezultate încoronate cu succes dacă înțelegem corect vacuitatea și felul cum se deschid imaginile luminoase provenite din semințe mentale. Virtuțiile și menținerea principiilor morale ne ajută să nu pierdem din vedere înțelepciunea, care este de fapt scopul principal al acțiunilor noastre.


3) Compasiunea

Viața nu are sens decât dacă ne-o dedicăm celorlalți. Pentru aprofundarea compasiunii avem nevoie de înțelepciune. Nu pot crește una fără alta. Compasiunea este de fapt o formă avansată de înțelepciune.

Descarcă ghidul introductiv!

Abonează-te la newsletter-ul Diamond System și vei primi instant ghidul pdf introductiv "Crește-ți venitul folosind Sistemul Semințelor", plus o serie de lecții video cu principiile de bază ale acestui sistem!

Vă rugăm așteptați

Am primit înscrierea ta. În curând vei primi un email de confirmare.

Notă: Acest email pentru confirmare ar putea ajunge în spam. Dacă nu-l găsești în inboxul principal după câteva minute, verifică și folderul de spam. 

Înscrierea la newsletter nu este finalizată până nu confirmi adresa ta de email!